Zowie EC-2 mi, EC-1 mi alınmalı?

Bütçe en fazla 1K ise Model O Wireless ya da M42 alıp geçin. Daha iyi seçenek yok.
Selam, yaklaşık 4 yıl önce aldığım Zowie ZA12'nin artık sensörü algılamamaya başladı. Bu nedenle değiştirmeyi düşünüyorum. Sizde güzel açıklamalar yapmışsınız. Bu mouseye boyut ve gram olarak benzer önerebileceğiniz bir mouse var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Selam, yaklaşık 4 yıl önce aldığım Zowie ZA12'nin artık sensörü algılamamaya başladı. Bu nedenle değiştirmeyi düşünüyorum. Sizde güzel açıklamalar yapmışsınız. Bu mouseye boyut ve gram olarak benzer önerebileceğiniz bir mouse var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Bütçeniz ve tutuş şekliniz nedir?

Tutuşum Claw, bütçe olarak 2000 - 2250 civarlarına kadar çıkabilirim.

Bu bütçelerde kesinlikle Superlight. Bende kullanıyorum memnunum. Şuan piyasanın en iyi kablosuz mouse modellerinden birisi. Belki de şuan için en iyisi.

Mükemmel şekle sahip ve tutuşunuza da uygun bende claw kullanmaktayım.

Bu bütçelerde kesinlikle Superlight. Bende kullanıyorum memnunum. Şuan piyasanın en iyi kablosuz mouse modellerinden birisi. Belki de şuan için en iyisi.

Mükemmel şekle sahip ve tutuşunuza da uygun bende claw kullanmaktayım.
Yardımlarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim. İnceleyeceğim ve benim için uygunsa alacağım.

Rica ederim, kafanıza takılan bir soru olursa sorabilirsiniz.

Şu anda Logitech G402 kullanıyorum endgame Gear XM1 bozulduğu için geçici olarak almıştım şu anda yeni bir mouse geçmek istiyorum tutuşum claw aklımda Zowie ec-1 ve Glorius Model O var genelde FPS oyunları oynuyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı