Zowie EC2-A Aniden DPI Yükseliyor

Berhan Çıra

Decapat
Yer
İstanbul/Beykoz
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
2 yıldır Zowie EC2-A model mouse kullanıyorum. İlk kullanmaya başladığımda hiçbir sorunu yoktu. Son 6-7 aydır aniden DPI yükseliyor ve bu durum çok canımı sıkmaya başladı. Sorunun nedenini bilmiyorum ama bir örnek ile anlatabilirim. Örneğin önüme bakarken bir anda arkamdan bir adam geldi ve haliyle benim arkama hızlı bir şekilde dönmem gerekiyor. Ben 400 DPI 2.15 sensivity kullanıyorum, arkamı dönmem o kadar kolay olmuyor Mouse'u biraz fazla çevirmem gerekiyor. İşte tam bu sırada bir anda DPI değerim yükseliyor. Mouse 360 derece dönüyor ve 1 saniye sonra düzeliyor. Bu sorunun çözümünü bilenler varsa bana yardımcı olabilir mi acaba?

Not: Ayrıca bu sorunla karşılaşan tek kişi ben değilim. Hem Türkiye'de hem de dünyada adını e-spor'da duyurmuş önemli oyunculardan olan xantares ve tecone gibi isimler de bu tür sorunlarla karşılaştı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı