ZTE Zxhn H298A QoS ayarları

bu config dosyası ile root mu oluyor mesela ben interneti iptal edip modemi iade ettim sıkıntı çıkartır mı ona göre dosyayı atıcam size. Birde eski config geri yüklersem eski haline döner mi?

@Küçükpazarlı e postadan ilettim dosyayı cevabınıza göre modeme ayarları yükleyeceğim teşekkürler
Hiçbir sorun olmaz hocam. Evet eski dosyayı yüklerseniz eski haline döner. Hocam dosyayı aldım, yarın sabah iletsem olur mu? Kusura bakmayın kendimi iyi hissetmiyorum pek.

Barış hocam mail kutunuzu kontrol ediniz. İd/Pw de gönderdim, panele yükleyin modem kendine reset atacaktır. Sonra giriş yapabilirsiniz.
Çok teşekkürler daha deneyenedim deneyeceğim bugün
Barış hocam mail kutunuzu kontrol ediniz. İd/Pw de gönderdim, panele yükleyin modem kendine reset atacaktır. Sonra giriş yapabilirsiniz.
doğru dosyayı attığınıza emin misiniz hiç bir şey değişmedi. aynı ayar seçenekleri şifre id falan değişmemiş aynı

Son düzenleme:
Çok teşekkürler daha deneyenedim deneyeceğim bugün

doğru dosyayı attığınıza emin misiniz hiç bir şey değişmedi. aynı ayar seçenekleri şifre id falan değişmemiş aynı
root
1.Rootroot

bu şekilde giriş yapacaksınız id admin olmayacak.
hocam banada yapar mısınız size zahmet ?
Olur dosyayı maile gönderin. Seri numarasını da yazmayı unutmayın modemin.

Son düzenleme:
@Küçükpazarlı hocam merhaba, ben vodafonenet kullanıyorum sabit 50ms alıyorum speedtest sonuclarında, oyunlarda server değiştirken çok bekletiyor beni qos ayarından hız düşürme veya kısıtlama yapsam ping de düşer mi acaba?

@Küçükpazarlı hocam merhaba, ben vodafonenet kullanıyorum sabit 50ms alıyorum speedtest sonuclarında, oyunlarda server değiştirken çok bekletiyor beni qos ayarından hız düşürme veya kısıtlama yapsam ping de düşer mi acaba?
Çok etkisini olacağını zannetmiyorum hocam. Altyapınız fiber ise 50 ms çok fazla. Vodafone MH ile iletişime geçin.
Yolladım bekliyorum

Reis geri dönmedin ?
Hocam kusura bakmayın gelen kutumda göremedim iletinizi. Tekrar atar mısınız rica etsem?

Çok etkisini olacağını zannetmiyorum hocam. Altyapınız fiber ise 50 ms çok fazla. Vodafone MH ile iletişime geçin.

Hocam kusura bakmayın gelen kutumda göremedim iletinizi. Tekrar atar mısınız rica etsem?
Evet fiber. Mh her aradığımda ya normal değer diyorlar ya da modemi resetlememi istiyorlar ard arda. İşlemleri yapıyoruz ama değişen birşey olmuyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı