Frooze Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #1 Evet arkadaşlar böyle bir ban yedim Zula'dan nasıl düzeltebilirim? Not: Hile açmadım hesabımda ban yok neden yediğimi bir Zula bir Allah biliyor. Dosya Ekleri ssas.png 20,7 KB · Görüntüleme: 1.651
Evet arkadaşlar böyle bir ban yedim Zula'dan nasıl düzeltebilirim? Not: Hile açmadım hesabımda ban yok neden yediğimi bir Zula bir Allah biliyor.
ÖylesineBiri01 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 576 Çözümler 4 8 Eylül 2023 #2 Bilgisayarınıza format atın düzelir. Artı 0 Eksi
syxneap Centipat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #3 Frooze dedi: Evet arkadaşlar böyle bir ban yedim Zula'dan nasıl düzeltebilirim? Not: Hile açmadım hesabımda ban yok neden yediğimi bir Zula bir Allah biliyor. Genişletmek için tıkla... Anakart banı yemiş geçmiş olsun. Bir formata düzelir(!). Artı 0 Eksi
Frooze dedi: Evet arkadaşlar böyle bir ban yedim Zula'dan nasıl düzeltebilirim? Not: Hile açmadım hesabımda ban yok neden yediğimi bir Zula bir Allah biliyor. Genişletmek için tıkla... Anakart banı yemiş geçmiş olsun. Bir formata düzelir(!).
cunepp Megapat Katılım 25 Mart 2015 Mesajlar 255 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #4 Önce Zula ile iletişime geç, bir açıklama yapmazlarsa HWID spoofer kullanman lazım. Artı -1 Eksi
3 369067 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 784 Çözümler 2 8 Eylül 2023 #5 Vay be hocam hâlâ Zula mı oynuyorsunuz Format atmak veya antivirüsle taratırsanız faydası olur. Artı 0 Eksi
4 472107 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.475 Çözümler 34 8 Eylül 2023 #6 Buraya sormaktan ziyade eğer oyunun destek gibi bir bölümü var ise oraya sormanız daha mantıklı değil mi sizce de? Eğer açılmıyorsa ya yeni bilgisayar/anakart alacaksınız ya da 50 yıl kadar bekleyeceksiniz . Artı 0 Eksi
Buraya sormaktan ziyade eğer oyunun destek gibi bir bölümü var ise oraya sormanız daha mantıklı değil mi sizce de? Eğer açılmıyorsa ya yeni bilgisayar/anakart alacaksınız ya da 50 yıl kadar bekleyeceksiniz .
ÖylesineBiri01 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 576 Çözümler 4 8 Eylül 2023 #7 syxneap dedi: Anakart banı yemiş geçmiş olsun. Bir formata düzelir(!). Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bende Zula'da hile açıp bu banı yemiştim bilgisayarıma format attım düzeldi. Artı 1 Eksi
syxneap dedi: Anakart banı yemiş geçmiş olsun. Bir formata düzelir(!). Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bende Zula'da hile açıp bu banı yemiştim bilgisayarıma format attım düzeldi.
Zadan Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.207 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #8 Frooze dedi: Evet arkadaşlar böyle bir ban yedim Zula'dan nasıl düzeltebilirim? Not: Hile açmadım hesabımda ban yok neden yediğimi bir Zula bir Allah biliyor. Genişletmek için tıkla... Tek yol format. Formatta olmazsa yapacak birşey yok. Başka bilgisayarlardan giriliyor mu hesaba? Artı 0 Eksi
Frooze dedi: Evet arkadaşlar böyle bir ban yedim Zula'dan nasıl düzeltebilirim? Not: Hile açmadım hesabımda ban yok neden yediğimi bir Zula bir Allah biliyor. Genişletmek için tıkla... Tek yol format. Formatta olmazsa yapacak birşey yok. Başka bilgisayarlardan giriliyor mu hesaba?
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.447 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Eylül 2023 #9 ÖylesineBiri01 dedi: Arkadaşlar bende Zula'da hile açıp bu banı yemiştim bilgisayarıma format attım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Adamlar oyun yapmayı bilmiyor, ban sistemi yapmayı da bilmiyorlar demek ki. Artı 0 Eksi
ÖylesineBiri01 dedi: Arkadaşlar bende Zula'da hile açıp bu banı yemiştim bilgisayarıma format attım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Adamlar oyun yapmayı bilmiyor, ban sistemi yapmayı da bilmiyorlar demek ki.
ÖylesineBiri01 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 576 Çözümler 4 8 Eylül 2023 #10 Katy Perry dedi: İyi olmuş, Adamlar oyun yapmayı bilmiyor, ban sistemi yapmayı da bilmiyorlar demek ki. Adamlar oyun yapmayı bilmiyor, ban sistemi yapmayı da bilmiyorlar demek ki. Genişletmek için tıkla... Aynen hatta Regedit'ten ekran kartı ismini değiştirip %temp% silincede düzeliyordu ama onu fixlediler. Artı 0 Eksi
Katy Perry dedi: İyi olmuş, Adamlar oyun yapmayı bilmiyor, ban sistemi yapmayı da bilmiyorlar demek ki. Adamlar oyun yapmayı bilmiyor, ban sistemi yapmayı da bilmiyorlar demek ki. Genişletmek için tıkla... Aynen hatta Regedit'ten ekran kartı ismini değiştirip %temp% silincede düzeliyordu ama onu fixlediler.