Zula hala oynanır mı?

Para yatırmayacaksanız silahları süreli satan oyunlara vakit ayırmanız saçma. Aslında oyunun en büyük sorunu süreli silahlar. Oyun bunları oyun içi para ile satsa da aşırı vakit ayırmanız gerekiyor. Yani gerçek para ile almaya itmeye çalışıyor.

Silah oyununda silahınız olmaması ise oyuna olan şevkinizi düşürüyor. Bunları elde etmek de zor olduğundan devamlılığı sağlayamıyorlar.

Verilerine bakarak da oyun artık her şeyi ücretsiz yapsa da o eski günlerini göremeyecek döngüye girmiş durumda. Buna ben oyuncunun kafasında ölümü gerçekleşmiş oyun diyorum. Yani nostalji damarınız çeker ve oyuna girersiniz, ilk rahatsız edici sorununda direkt kapatırsınız.

Bu tarz oyunları sistemi el vermiyorsa oynayanları normal karşılıyorum. Biz de Steam yaygın değilken Point Blank, Wolfteam vb. göz attık. Ama internet kafeden gelen CS 1.6 alışkanlığının asla önüne geçmedi. Bu oyunlara popüler zamanlarında bile 10-15 saatten fazla vakit ayırmamışımdır. Daha çok o zamanlar MMORPG oynardım, oyun ortamları keyifliydi.

Ama şu an sistemi olan birinin Valorant ve CS:GO varken bu oyuna vakit ayırması tamamen saçmalık.
 
CS:GO'nun sistem gereksinimlerinde bu gözüküyor, ciddi bir gereksinim değil. Bunu kaldıracak bir bilgisayar yoksa da GeForce NOW gibi alternatiflere de bakılabilir. P2W oyuna para yatırmaya çok mu meraklısınız yahu? :D P2W oyunlar ölmeye mahkumdur.

Herkesin bilgisayarı böyle değil işte maalesef.
Bende yatırdım ama pişman değilim eğlendim oldu bitti.
 
CS:GO'nun sistem gereksinimlerinde bu gözüküyor, ciddi bir gereksinim değil. Bunu kaldıracak bir bilgisayar yoksa da GeForce NOW gibi alternatiflere de bakılabilir. P2W oyuna para yatırmaya çok mu meraklısınız yahu? :D P2W oyunlar ölmeye mahkumdur.
Şuan böyle değil. Sistem gereksinimleri. Türkiye'de çoğu kişinin oynayamadığı oyun CS:GO.
GeForce Now'da çok para be hocam. İnsanlara mantıklı gelmiyor.
 
@bdrhncagriozdmrr istediğiniz oyunu oynayabilirsiniz, orasına tabii ki karışamam. Zamanında hileyle ben de oynadım fakat uzun süre oynamadım. Maksimum 2-3 ay oynadım, sonra sarmamaya başladı. Bıraktım zaten.

İnsanlara mantıklı gelmiyor.

Dostum, bizim insanımıza hiçbir şey mantıklı gelmez :D Sistem fiyatları ortada, herkesin adamakıllı sistemi olmayabilir. Eyvallah, bir şey demem fakat her şeye en az %100 zam geliyorken de GeForce NOW'un gene uygun fiyatta olduğunu düşünüyorum. Bu arada GeForce NOW destekçisi değilim, tam tersine Avrupa sunucularına sunup bize sunmadıkları imtiyazlar yüzünden kendilerine kızgınım fakat elde şu an farklı bir alternatif yok. Farklı alternatif olursa da değerlendirilebilir. Dışarıda bir yemek yesen tek kişi için 100 TL gidiyor zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı