Zula hala oynanır mı?

Valorant falan oynarım daha eğlenceli. Zula kalmadı hocam. Gerçi bu CS:GO gibi değil, kalmadı değil, en baştan çöptü zaten bu oyun. +8 gelmiş geçen bir konuda demişti. Haritaları CS'den, P2W sistemi Wolfteam'den, + özelliğini Metin2'den çalmış bir oyundan bir beklentiniz olamaz.

Bu arada hadi eskiden yine anlardım diyorlardı yok CS:GO paralı para veremiyorum mecbur Zula. E CS bedava oldu?

Zula'yı savunmuyorum ama +8 gelmedi hem PC kötü olunca agalarla girmesi zevkli oluyor :D
 
@bdrhncagriozdmrr istediğiniz oyunu oynayabilirsiniz, orasına tabii ki karışamam. Zamanında hileyle ben de oynadım fakat uzun süre oynamadım. Maksimum 2-3 ay oynadım, sonra sarmamaya başladı. Bıraktım zaten.



Dostum, bizim insanımıza hiçbir şey mantıklı gelmez :D Sistem fiyatları ortada, herkesin adamakıllı sistemi olmayabilir. Eyvallah, bir şey demem fakat her şeye en az %100 zam geliyorken de GeForce NOW'un gene uygun fiyatta olduğunu düşünüyorum. Bu arada GeForce NOW destekçisi değilim, tam tersine Avrupa sunucularına sunup bize sunmadıkları imtiyazlar yüzünden kendilerine kızgınım fakat elde şu an farklı bir alternatif yok. Farklı alternatif olursa da değerlendirilebilir. Dışarıda bir yemek yesen tek kişi için 100 TL gidiyor zaten.
Bunun kültürle alakalı olduğunu düşünüyorum. Kültür başa bela. Hele ki değiştirilmeye çalışılıyorsa.
 
Bana göre eskiden çok iyiydi fakat oyun kendi sonunu seçti. Siz böyle oyunları oynamaya devam edince böyle oyunlar daha çok çoğalacak. Lütfen bu zihniyetten çıkıp böyle oyunlar oynamayın. Oyunu eskiden oynadıysanız bir kere hasret gidermek için oynayabilirsiniz. Fakat oyunun devamlılığını getirmek sizin bilebileceğiniz bir şey. Bana kalırsa oynamayın.
 
+7 mi +8 mi ne gelmiş işte. O +8 olur merak etmeyin. Metin2 gibi olana kadar devam eder o.

+7 4 yıl falan önce geldi oyunun dengesini bozduğu doğrudur +6 da silahın 1-2 özelliği yükselirken +7 de hem hasar hem mesafe hem sapma tepme hızlı doldurma falan geliyor.
 
@Greenville kişinin adamakıllı sistemi yoksa ve oyun oynamak istiyorsa da GeForce NOW gibi alternatifleri değerlendirmesi gerekiyor. İllaki GeForce NOW kullansın demiyorum, farklı bulut hizmeti servisi sunan platform da kullanabilir fakat oyun oynamak istiyorsa değerlendirmesi gerekiyor ya da adamakıllı bir sistem almalı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı