Zula incelemesi

Oyun %100 Türk yapımı değil. Çok laf yapıyorsunuz. Oyunun her yanına Türkçe isimler koyuyorlar diye oyun %100 Türkçe olmuyor.
O konuda net bir bilgim yok ufak bir araştırma sonucu alıntı yaptım.

Hile yok demişsin.Daha geçen kendim hile ile oynadım nasıl yok baya sallamasyon olmuş özellikle vuruş hissi falan.Zulaya bunu demen için hiç oyun oynamamış olman gerek.

Hile yok demişsin.Daha geçen kendim hile ile oynadım nasıl yok baya sallamasyon olmuş özellikle vuruş hissi falan.Zulaya bunu demen için hiç oyun oynamamış olman gerek.
Tamamını okumanı tavsiye ederim.

Eline sağlık, emek vermişsin ama emeğine değmeyecek bir oyun. İyi inceleme yapanlara ödül, kötü inceleme yapanları oyundan banlayan bir oyundan ne beklenir ki?

Eline sağlık, emek vermişsin ama emeğine değmeyecek bir oyun. İyi inceleme yapanlara ödül, kötü inceleme yapanların yorumunu silen bir oyundan ne beklenir ki?
Yanlış. Kötü inceleme yapanları oyundan banlayan, iyi inceleme yapanlara ödül veren bir oyundan ne beklenir ki? Steam'den kaldırılmıştı bir ara bundan dolayı.

1. Vuruş hissiyatı gerçekten çok iyi. (Crosshair efektleri olsun sesler ve sıktığın kurşunun rakibe değdiği anda çıkardığı ses çok iyi ayrıca oluk oluk kan fışkırıyor)
Kan fışkırıyor demişsin, gerçek hayatta kan falan öyle fışkırmıyor öyle. Mermi girilen bölgede kanama başlatır. Gerçek hayat DOOM falan değildir.

Yanlış. Kötü inceleme yapanları oyundan banlayan, iyi inceleme yapanlara ödül veren bir oyundan ne beklenir ki? Steam'den kaldırılmıştı bir ara bundan dolayı.
Doğru, nasıl olduğunu tam hatırlayamamıştım ama dediğiniz doğrusu.

AK47 ile oynamak için niye para vereyim ki ? İnceleme güzel olmuş. Grafikleri güzel. Düşük sistem gereksinimleri var. Haritalar özgün değil. AK47 çok seviyordum. Ama beni eğlendiriyordu bu oyun. Ama P2W düşünmessek ("nasıl düşünmeyelim, adam paralı bir silah ile oynayınca bizi öldürüyor ve kazanıyor. Bu adamın silahını gördükten sonra nasıl düşünmeyelim" diyorsanız, haklısınız. Bende öyleyim) iyi. Bedava ama P2W.

Vuruş hissiyatı berbat eskiden sistemim kötü diye zorunlu olarak oynuyordum kesinlikle oynanmaz tamamen P2W oyunu çöp bir oyun bir de salak gibi 30TL'ye hesap almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…