Zula incelemesi

Kan fışkırıyor demişsin, gerçek hayatta kan falan öyle fışkırmıyor öyle. Mermi girilen bölgede kanama başlatır. Gerçek hayat DOOM falan değildir.
Sadece kafada oluyor ve vuruş hissiyatına katkısı var.

Benim de önceden saatlerce arkadaşlarla rekabet attığım ama şimdi yüzüne bile bakmıyorum.
2016-2017 yıllarında arkadaşlarımla oynarken çok eğlendiğim bir oyundu. Tahminimce 1000 saatin üzerinde oynamışımdır. Şuan arkadaşlarla baktığımız zaman nasıl oynamışımız bunu bu kadar zaman diyoruz. Discord'dan baktığım kadarıyla en son oynayalı 2 yıldan fazla olmuş :d

Zulatuberlerin neredeyse hepsi bıraktı yaş kitlesi iyice düştü oyunda adam gibi oyuncu yok rekabetçi maçları işkence oyuncu sayısında zaten son zamanlarda ciddi bir düşüş var.
Her şey tamam gibi +7 eklediler bir de. Gidin sabotaj oynayın bundan iyidir.

AK-47 oyun parasıyla alınıp yükseltilmesi en kolay olan silah.

Özenmiş oyun hakkında görüşlerinizi ve incelemenizi paylaşmışsınız, elinize emeğinize sağlık. Ben oyun hakkındaki düşüncelerimi paylaşacak olursam;

Zula denilen oyunun bilgisayarımda yer etmesi için en ufak sebep göremiyorum. Grafik desen yok, gameplay desen yok, atış hissiyatı yok. Herhangi bir asya modeli MMOFPS den kendini ayırabilecek hiç bir tarafı yok. Hatta yer yer onlardan daha kalitesiz. CS den CoD'dan devşirme cami texture ı giydirilmiş haritalar mı dersin, saçma sapan para söğüşleme yöntemleri mi dersin, yani oynamamak için yığınla sebep varken kalkıp da vakit ayırmak bence net bir şekilde saçmalık. Geliştirici firmanın Türk olması, ekibindeki yerlilik oranı falan önem verdiğim bir durum değil. Geliştiricilerin emeklerine de saygısızlık etmek istemem ama bu oyun gerçekten kötü bir oyun. Övülecek hiç bir yanı yok.

Ek olarak, canlı ve renkli demişsin renk paletini arttırmışlar sadece. Gidip NVIDIA kartlar ile canlı renkleri açarsanız aynısı CS'de oluyor ve çok daha güzel duruyor.

Haklısınız eskiden olsa oynanırdı şimdi zaman kaybı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…