Zula kendi kendini nasıl bitirdi?

Captain Levi

Hectopat
Katılım
10 Temmuz 2020
Mesajlar
3.963
Makaleler
10
Çözümler
12
Yer
Paradis
Bir oyun kendi kendini nasıl bitirir? Hangi oyundan bahsettiğimi biliyorsunuz Zula'dan bahsediyorum tabii her oyunun oyuncusu bir süreden sonra azalır fakat bu süreye uzatabilirler ve bir firma bir oyundan yıllarca para kazanabilir. Örneğin CS:GO, LoL ama Zula yapımcıları bu ömrü ciddi anlamda azalttılar. Zula'ya ilk darbe Valorant'ın çıkmasıyla başladı, ikinci darbe ise Zula çeken YouTuber'lara Zula'nın değer vermemesi sebebiyle Zula çekmeyi bıraktığında oldu. Zula gitti kendine müzisyene falan sponsorluk verdi, o kadar oyuncusu olmasına rağmen yine de sponsorluk verdi. Bu büyük bir hataydı çünkü zaten kendine müzisyenin kitlesi Zula'yı sevmiyor. Zula'nın yapımcıları hangi mantıkla sponsorluk verdiklerini anlamıyorum. Zula çeken YouTuber'lar yeterdi yani anlamıyorum neyse, üçüncü darbe ise bu fena bir darbeydi. Ben dahil birçok oyuncu oyunu bıraktı +7'yi oyuna getirdiler. Yaptıkları en mantıksız saçma gereksiz hamle, +6 yeterdi yani bu ne aç gözlülüktür? Arkadaş para hırsı adamlara ne yaptırdı, bu hamleyle oyun iyicene çöktü zaten şu anda girdiğimde ise 1-2-3-4 sunucular sadece dolu. Diğer sunucular bomboş cidden adamlar kendi kendilerini para hırsı için yiyip bitirdiler. Zaten oyun P2W'di ama çok önemli bir şey değildi, yine oynanabiliyordu. En azından şimdi isterlerse Pewdiepie'a sponsorluk versinler hiçbir şey değişmez.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında böyle bir şey olacağı belliydi. Çok saçmalık vardı. Oyun zaten dediğin P2Wdi. Gerekli kitlesi vardı. Gitti dizilerle anlaştılar. Bu biraz iyi olabilirdi. Çünkü dizideki ana yeri oyuna getirdiler. Ama kitlesiyle alakasız olan birine reklam vermek saçmalık dediğin gibi. Oyun içerisinde dengesizlikte vardı. Sonradan gelen bana göre saçma sapan olan güncellemeler ve o güncelleme ile gelen itemlerde bozdu.
 
Zula oyuncuları ve youtuberları " +7 gelsin istiyoruz " diye konuşuyorlardı taa aylar öncesinden. Oyuna +7 geldikten sonra sanırım sadece o kitle kaldı. Ben arada girerdim ama arkada açık olan IDE programımı hile zannedip bir süreliğine ban yedim. Sonra da soğudum zaten oyundan, o gün bugündür girmiyorum Zula'ya
 

Geri
Yukarı