Zula nasıl bırakılır?

MMO oyunları bırakalı 6 sene oluyor, internet kafeyle beraber mezara gömdüm. Aklı olan MMO herhangi bir oyuna para yatırmaz.
 
İlk önce konuyu nerede açacağımı bilemediğim için moderatör ağaimden özür diliyorum. Ben Zula'ya bayağı bir meblağ yatırdım. Oyundaki çoğu şeye sahibim ama aklım şimdi yerine geldi. Ben bu P2W oyunu neden oynuyorum ki? Onun yerine arkadaşlarıma ve kendime Steam'den L4D2 alabilirim. Ya da The Forest alabilirim hatta indirimde B1 alabilirim. Neden ben bu oyuna para yatırdım? Ben Zula'yı bırakmak istiyorum ama hesabı da satmak istedim çünkü o kadar para yatırdım o para ile bayağı şey yapabilirim. Fakat hesabı satamadım tam bir aydır uğraşıyorum. Şu Zula'yı nasıl bırakabilirim ve hesabımı satmanın yolu var mı arkadaşlar?

Bırakın, online oyunları oynayın. GTA 4'ü bağımlısı olursunuz.
 
Ama gerçekten çok para yatırdım ve Steam sanırım mobil ödeme kabul etmiyor :D.Eskiden arada girip kasardım PC kötü olduğu için.Ama son bir kaç aydır hep Zula Pass alıyorum.Ve önüme hangi özel teklif gelse alıyorum.Aranızda Zula'dan anlayan varsa hesabıma değer biçmede yardımcı olabilir mi?
 
Hocam sevdiğiniz oyunlara yönelin. Sanırım Zulayı para yatırdığınız için bırakamıyorsunuz. Zulanın yerini dolduracak çok oyun var. FPS oyunlarını seviyorsanız CS:GO bakabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı