Zula nasıl şikayet edilebilir?

"Googolplexianth" kadar büyük bir rezillik. Biz de seviyorduk Zulayı Türk oyunu diye...

Hocam eskiden de bu tarz bir olay olmuştu hatta Steam Zula'yı kaldırmıştı çünkü oyunda iyi puan verene hediye silah gibisinden bir olay vardı ama sonradan yeniden gelmişti.

Bu oyundan utanıyorum artık, yeter.

Ben eski PC başka oyun açmadığı için oynamıştım. Eğlenmek için giriyordum. Ölen kişinin milyon milyar yatırdığı silahını alıp milleti öldürüp mermi bitince ölüyordum. Adamlar saçama saçma işler yapıyordu. İşte canlı yayına gelene şu silah bedava şunu yapana bu silah bedava parayı basana her şey var. Para yatırmayan anca M4 le oynayabiliyordu.

Tavsiyem hiç bunlarla uğraşmayın oyunu silin derim. Zula kadar P2W oyun görmedim zaten. Türk FPS oyunu diye fazla abartılıyor.

Zula kadar rezalet bir oyun görmedim. Para ödemezseniz oyunda iyi olamazsınız. Bence Steam Destek'e şikayet edin oyunu. Kaldırılsın şu berbat oyun.

Dava açın diyecemde adamlar en iyi avukatları tutar boş verin uğraşmayın sosyal medyadan baskı falan yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…