Zula nasıl şikayet edilebilir?

Hocam eskiden de bu tarz bir olay olmuştu hatta Steam Zula'yı kaldırmıştı çünkü oyunda iyi puan verene hediye silah gibisinden bir olay vardı ama sonradan yeniden gelmişti.

Bu oyundan utanıyorum artık, yeter.

Ben eski PC başka oyun açmadığı için oynamıştım. Eğlenmek için giriyordum. Ölen kişinin milyon milyar yatırdığı silahını alıp milleti öldürüp mermi bitince ölüyordum. Adamlar saçama saçma işler yapıyordu. İşte canlı yayına gelene şu silah bedava şunu yapana bu silah bedava parayı basana her şey var. Para yatırmayan anca M4 le oynayabiliyordu.

Zula kadar rezalet bir oyun görmedim. Para ödemezseniz oyunda iyi olamazsınız. Bence Steam Destek'e şikayet edin oyunu. Kaldırılsın şu berbat oyun.

Merhabalar herkese. Sizden bir şey isteyeceğim. Zula Steam kurallarına uymuyor. Kötü yorum yapanları oyundan banlıyor. Zamanında iyi yorum yapanlara da silah falan veriyordu. Bundan dolayı Steam'den kaldırılmıştı. Bu işin tam tersi de suç oluyor. Nasıl şikayet edebilirim Zula'yı? Dava açın diycemde uğralmayın hem.

Dava açın diyecemde adamlar en iyi avukatları tutar boş verin uğraşmayın sosyal medyadan baskı falan yapın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı