Efems
Decapat
Daha fazla
Uzun zaman sonra bir Zula'ya gireyim dedim. Rekabetçi girdim çünkü Zula'da bileğin bir önemi yok ve hesabımdaki silahlar eski bir e-sporcu abimden kalma olduğu için +7. bi' girdim rekoya karşı takım 4 kişi biz 5 bir anda oyun başladı. Sonra rakip takım bir anda 2 kişi kaldı. Takımlar eşit değilken başlayan bir oyun daha önce görmedim. Bu oyun Türk yapımı olduğu için globalde bu rezalet altyapı ve P2W ile adımızı karalıyor. Oyunda inanılmaz bir rekabetsizlik var. Rakip 4 kişi iken en azından maç iptal olabilirdi. Bu altyapı ve oyun özelliklerine acilen bir yenilik gelmesi lazım yoksa gerçekten globalde adımız karalanacak. Kimse M&B gibi double(triple) a bir oyun yapın demiyor ama madem bu kadar Türk yapımı olmanın ekmeğini yiyeceksiniz biraz kaliteli yapın. Feign mesela arkadaşlar son 2 yıldır oynadığım en kaliteli rol yapma(türünden emin değilim ama Among Us, goose goose tarzı) oyunu ve bunu sadece küçük bir ekip yaptı. Ayrıca ben bir kere görmedim ki suat abi olsun veya tk ekibinden herhangi biri olsun bu oyun Türk yapımı diye prim kasmadılar.