Zula P2W mi?

Hocam CS'mi kaldı artık adamlar dünyanın parasını kaldırdı hala ne doğru düzgün serverları ne de anti hile programları var. Rakibi olan Valorant f2p olmasına rağmen hem en fazla 12 ping ile yağ gibi akıyor hem daha 1 tane hile denk gelmedi oyunuma.
Evet karşımda bir adet Valorant fanboyu görüyorum. Windows dünyanın parasını kaldırdı diye kullanmayı bıraktınız mı? Ayrıca hala virüs kapabiliyor.
Altın rankını geçince hileler gelmiyor çünkü iyi ranklar hile açmıyor. O rankın üstünde hile bulamazsınız. Ayrıca seçkin hesap olursanız ve premium kullanırsanız hile olasılığı yüzde 0,1'e falan iniyor.

not; serverlerinde hiçbir sorun yok senin internetinden kaynaklı.
 
Evet karşımda bir adet Valorant fanboyu görüyorum. Windows dünyanın parasını kaldırdı diye kullanmayı bıraktınız mı? Ayrıca hala virüs kapabiliyor.
Altın rankını geçince hileler gelmiyor çünkü iyi ranklar hile açmıyor. O rankın üstünde hile bulamazsınız. Ayrıca seçkin hesap olursanız ve Premium kullanırsanız hile olasılığı yüzde 0, 1'e falan iniyor.

Not; serverlerinde hiçbir sorun yok senin internetinden kaynaklı.

Bence benim Valorant fanboyluğu yapmamdan çok sen CS fanboyluğu yapıyorsun. Oyunda seçkin hesabım olmasına rağmen( ki hatırladığım kadarı ile bu ürün 72 TL) hala her maçta olmasa bile hile geliyor. Valorant bedava bir ürün ama hiçbir maçında hile yüzünden oyunum berbat olmadı zaten hileye bir kere denk geldim onda da Riot oyunumu durdurdu hileyi banladı ve maçı geçersiz kıldı. Ping mevzusuna gelirsek 100 Mbps internet kullanıyorum hızım hiç 75 Mbps'in altına düşmüyor ayrıca internetimden dolayı ise Valorant'ta da pingimin yüksek olması gerekmiyor mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı