Zula P2W mi?

MPT +7ye sahibim, istersen foto da atabilirim. Böylece saçma salak fikrinizden vazgeçersiniz. Silah özelleştirmelerim güzel. Silahlarım basılı, Sınırsız meta silahlarımda mevcut. Üstelik sadece oynayarak elde ettim.
Artık 3-5 tane abinizden duyduğunuz lafları başkalarına satmayı kesin. Oyunun mekanikleri çöp diyebilirsiniz. Hakta veririm. Ama oynamadığınız oyuna oturduğunuz yerden "p2w" derseniz bozuşuruz.

verdiğiniz örnek P2W'e örnek değil.
Öncelikle 2-3 sene önce her ay Zula'ya baya para yatırıyordum toplam 500 liraya yakın para yatırmış olabilirim her şeye P2W diyen sebepsiz kişilerden değilim. Saçma salak bir fikir olduğunu kanıtlayamazsınız çünkü MPT +7 için verdiğiniz emeği çok basit bir şekilde elde edebiliriz para vererek. Dürüst olun MPT +7'ye verdiğiniz emeği insanların 5 dakikada alabilmesi canınızı sıkmaz mı? Eğer benim verdiğim örnek değilse piyasada P2W oyun yoktur. Var sayki P2W örneği değil. O zaman en iyi P2W sayılabilecek oyunlardan biri.
 
Eline sağlık hiç ödeme yapmadan çok güzel bir envanter dizmişsin ama oyun p2W.
Az önce çok iyi bir kısa tanım buldum P2W olan ve olmayan oyunları ayırt etmek için ve bu tanımı aklıma gelen her oyunda tartıp doğru sonuç verdiğini gördüm.
Bir oyun daha güçlü olman için emek yerine paranı da kabul ediyorsa (ikisini de istiyorsa demedim) o oyun p2W'dir.

Oyuna para verip aldığınız şeyler eğer başka hiçbir şekilde alınmıyorsa, üstüne bir de dengesiz güç veriyorsa o oyun pay to Win olur.
 
Kanka bari Zula altınını bitirseydin de inandırıcılığı artsaydı. 97 za var orada.
Ekran Görüntüsü (553).png
Ekran Görüntüsü (554).png

Oyun hani ZA'da veriyor ya hani süper sallamacı arkadaşım :D
 
Öncelikle 2-3 sene önce her ay Zula'ya bayağı para yatırıyordum toplam 500 liraya yakın para yatırmış olabilirim her şeye P2W diyen sebepsiz kişilerden değilim. Saçma salak bir fikir olduğunu kanıtlayamazsınız çünkü MPT +7 için verdiğiniz emeği çok basit bir şekilde elde edebiliriz para vererek. Dürüst olun MPT +7'ye verdiğiniz emeği insanların 5 dakikada alabilmesi canınızı sıkmaz mı? Eğer benim verdiğim örnek değilse piyasada P2W oyun yoktur. Var sayki P2W örneği değil. O zaman en iyi P2W sayılabilecek oyunlardan biri.

Evet canımızı sıkar ve çok kötü bir şey. Ama bu oyunun P2W olmadığı gerçeğini değiştirmez.
Bazı yerlerde P2W bazı yerlerde değil. Yarı yarıya P2W dense daha mantıklı olur.

En doğru cevap sanırım bu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı