Yalandan bize güzel bir Türk oyunu diye kandırıyorlar oyna diyorlar kitlesi belli zaten para yatıran veya kendini zorlayarak oynayan çocuklar.
Eskiden abimlerle oynardım zevkliydi. Her şeyim +6 para ile oynamam.
Yalandan bize güzel bir Türk oyunu diye kandırıyorlar oyna diyorlar kitlesi belli zaten para yatıran veya kendini zorlayarak oynayan çocuklar.
Eskiden abimlerle oynardım zevkliydi her şeyim +6 para ile oynamam.
Çoktan çöktü.Bu oyuna para yatırılmaz bence Valorant CS de skin al daha zevkli Zula yavaş yavaş çöküyor.
O postu görmüştüm. Çoğu kişinin yorumunu silmişler.Arkadaşlar Zula'ya su silahı gelmiş aşırı P2W olduğu için bende silmiştim daha önce yatırdım maalesef. Neyse, konumuza dönelim. Zula'ya su silahı gelmiş sonra böyle bir açıklama yazmış "esmiyooooooor!" deme, Zula'da esiyor!" diye bende parayı yatıran Zula da "esiyorrr" diye yorum yazdım ve sildiler bu haksızlık değil mi sizce?
Haklı bir yorum yapmışsınız fakat küçük firmalar eleştiri çekemez bunu unutmayın.
Arkadaşlar Zula'ya su silahı gelmiş aşırı P2W olduğu için bende silmiştim daha önce yatırdım maalesef. Neyse, konumuza dönelim. Zula'ya su silahı gelmiş sonra böyle bir açıklama yazmış "esmiyooooooor!" deme, Zula'da esiyor!" diye bende parayı yatıran Zula da "esiyorrr" diye yorum yazdım ve sildiler bu haksızlık değil mi sizce?
SaplaaaaYaptıkları sahte milliyetçiliği sadece Türkiye'de değil, diğer ülkelerde'de o ülke'nin milliyetçiliğini yapıyorlar. Bana göre bu adamlar artık küçük bir firma değil, yaptıkları saçma sapan bir oyun yüzünden çok para kazandılar, ve internette eleştri yapan bir adamın yorumunu silerek şirketin vizyonunu belli ediyorlar. Ayrıca bu adamlar bu oyunun pay2Win olduğunu bildiği halde bir şey yapmıyorsa ve bir dengeleme getirmiyorsa, ne kadar tembel olduklarını gösterir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.