Zula'da Bitcoin virüsü olabilir mi?

Oyunu silmeye çalıştığımda başka bir program üzerinde açık olduğundan silinemez diyor hiçbir anti cheat veya oyunun kendisi açık değil görev yöneticisini kontrol ettim hiçbir işlem açık değil.

Sitesinden indirilse de olamaz. Zula kötü bir oyun olabilir ama abartmayın. Sonuçta orijinal bir oyun ve oyunun geliştiricisi 2 firma da muhtemelen kayıtlıdır.

He tabii resmi sitesi dururken 3. parti sitelerden indirdiyseniz orasını bilemem. Benim burada lafım Gezginler veya Tamindir sitesine, veya başka bir siteye değil. Neden insan resmi sitesi dururken gidip oralardan indirir, bilemiyorum.
1613835985291.png

Oyunu silmeye çalıştığımda başka bir program üzerinde açık olduğundan silinemez diyor hiçbir anti cheat veya oyunun kendisi açık değil görev yöneticisini kontrol ettim hiçbir işlem açık değil.

Aynısıı bana da olmuştu 10Bit uninstaller denememe rağmen kaldıramamıştım.

Öyle birsey olma ihtimali imkansiz.
Oyun ici satın almalarda zorlama yapılmıyor oyunda ister al ister alma.
Çocuk kandırma gibi bir olay yok yani isteğe bağlı bir olay satin alma işlemleri.
Para yatırmadan da oynanabilir bir oyun zaten sadece silah + basma işlemleri için vermiyordur çoğu kişi.
Deli hayranları olur her oyunda oldugu gibi ya da youtuber onlar falan alır diğer rakiplerden + yüzünden ustun oluyorsun ama iyi oynayan insana + - farketmez çatır çutur oynar.

Öyle bir şey olma ihtimali imkansiz.
Oyun ici satın almalarda zorlama yapılmıyor oyunda ister al ister alma.
Çocuk kandırma gibi bir olay yok yani isteğe bağlı bir olay satin alma işlemleri.
Para yatırmadan da oynanabilir bir oyun zaten sadece silah + basma işlemleri için vermiyordur çoğu kişi.
deli hayranları olur her oyunda oldugu gibi ya da YouTuber onlar falan alır diğer rakiplerden + yüzünden ustun oluyorsun ama iyi oynayan insana + - fark etmez çatır çutur oynar.

Sence adamın elindeki silah +7 +7 de gelmiş adam deagle ile CSdeki bıçakla aynı hızda koşuyor adam deaglela senin elindeki bıçak hızında koşuyor 1-0 önde başlıyor a-b ye giderken.

Sence adamın elindeki silah +7 +7 de gelmiş adam deagle ile CSdeki bıçakla aynı hızda koşuyor adam deaglela senin elindeki bıçak hızında koşuyor 1-0 önde başlıyor a-b ye giderken.

Ona değindim broo zaten.
Para yatirdiginda diğerlerine kıyasla avantajlı oluyorsun zorla satın alima yonlendirebilir bu yüzden zaten.
İlk zamanlarında oyunu oynamıştım death match takılıyordum bayağı sorun teşkil etmedi hediyelerle çatır çutur oynuyordum vallahi.
Bıraktım basit geliyor diye.
Sonrasinda klasik TR oyunu olmuştur Knight gibi para yatirirsan etkili yatirmazsan pasif.
Ama oynayan gene oynar.
S4 League'den iyi biliriz bu durumları.😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı