İnceleme Zuoya GMK87

Merhaba, Custom klavye vs. hiç anlamayan biri olarak @afkybnds hocamın demesiyle GMK87 almaya karar verdim.
Klavyenin tuşsuz fotoğraflarını vs. görmek istiyorsanız @afkybnds hocamın incelemesine bakabilirsiniz. Onun tuş takımının aynısını da aldım ama o zaten gözükmüşken aldığım diğer tuş takımının fotoğrafını aşağıya bırakıyorum. 3 pinli olduğu için Switch'leri takarken zorlanmadım direk oturttum, 5 pinli switchler zor oluyormuş sanırsam.

1709839340892.jpeg

1709839365155.jpeg

GIF'i de çok kolay bir şekilde değiştirdim. Fenerbahçe'li olduğum için tadic ve dzeko yapmayı tercih ettim :)

WhatsApp-Video-2024-03-07-saat-22.25.06_c97765cf.gif

Ses testi:

Ürünler:
GMK87
Kailh Box Jade Switch (90pcs)
This İs Plastic Keycaps

Kendim isteyerek bu Switch'i tercih ettim. Sesli klavye seviyorum. İyi sosyaller.

Teşekkürler. Firmware nerede acaba satın aldığım yerde açıklamada bir link vardı orada bir Firmware var ama o mudur bilmiyorum.

@mustafah bu şekilde düzelmesi gerekiyordu. Bende bir çözüm bilmiyorum maalesef.

Ben burası diye biliyorum hocam.

Hocam selamlar bende aynı klavyeyi yapmayı düşünüyorum aynı switchlerle, bazı sorularım olacaktı;
Switchlerdeki o ''tactile bump'' nerede, yani direkt en üstte mi, altlarda mı onu merak ediyorum.
Ayrıca RGB'si nasıl, güçlü mü ve kaç tane modu var?
@bobbyvl

Hocam selamlar bende aynı klavyeyi yapmayı düşünüyorum aynı switchlerle, bazı sorularım olacaktı;
Switchlerdeki o "tactile bump" nerede, yani direkt en üstte mi, altlarda mı onu merak ediyorum.
Ayrıca RGB'si nasıl, güçlü mü ve kaç tane modu var?
@bobbyvl

Üstte, RGB'si normal hocam kötü veya süper denmez ve son sorunuza cevap veremeyeceğim neredeyse hiç kurcalamadım.

Üstte, RGB'si normal hocam kötü veya süper denmez ve son sorunuza cevap veremeyeceğim neredeyse hiç kurcalamadım.
Çok sağolun hocam, bir sorum daha olacaktı. Switchlerin kayganlığı nasıl? Ayrıca basmak için ne kadar kuvvet kullanmak gerekiyor, yani yayı ne kadar sert birde o tactile bump'ı geçmek için ne kadar kuvvet kullanmak gerekiyor? Düşük-Orta-Yüksek'ten hangisidir?
Çok soru soruyorum farkındayım ama aldıktan sonra pişman olmayayım diyorum :D

Çok sağ olun hocam, bir sorum daha olacaktı. Switchlerin kayganlığı nasıl? Ayrıca basmak için ne kadar kuvvet kullanmak gerekiyor, yani yayı ne kadar sert bir de o tactile Bump'ı geçmek için ne kadar kuvvet kullanmak gerekiyor? Düşük-Orta-Yüksek'ten hangisidir?
Çok soru soruyorum farkındayım ama aldıktan sonra pişman olmayayım diyorum :D

Kuvvet olarak orta diyebiliriz hocam fakat oyun oynarken büyük konfor hissediyorum yağ gibi kayıyor çok rahat gerçekten. Pişman olmazsınız.

Kuvvet olarak orta diyebiliriz hocam fakat oyun oynarken büyük konfor hissediyorum yağ gibi kayıyor çok rahat gerçekten. Pişman olmazsınız.
Çok teşekkürler. Son bir sorum daha var, switchlerde yay sesi var mı?

Ben de bu klavyeyi kullanıyorum; fakat her şey çok iyi olmasına rağmen, bazen tıkladığım harfler 2-3 defa yazılmış oluyor, yazı tepki hızı çok iyi olduğundan kaynaklanıyor. Bunu normal bir seviyeye nasıl getirebilirim? Yani ben 1 kez A harfine basıyorum ama bazen 2 veya 3 kez AAA yazılmış oluyor gibi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı