Bu kadar ayar olmamalı. Daha dünya ayar var. Biraz araştırın daha fazlası olmalı.Bu konuyu @erengore hocam için açtım. Bana yardımcı olacak inşallah.
Eki Görüntüle 1135062
Eki Görüntüle 1135063
Hocam istediğiniz şeyleri söyleyin atayım.Bu kadar ayar olmamalı. Daha dünya ayar var. Biraz araştırın daha fazlası olmalı.
Kablosuz kısmındaki her kısmı kurcalayın. Daha güvenlik tipinin bile ayarlanacağı yer yok.Hocam istediğiniz şeyleri söyleyin atayım.
Eki Görüntüle 1135080
Güvenlik tipi ilk attığım fotoğrafının altında.Kablosuz kısmındaki her kısmı kurcalayın. Daha güvenlik tipinin bile ayarlanacağı yer yok.
Şunu da belirteyim. Çevrenizdeki kablosuz aygıtların hangi kanallarda çalıştığına bakın. Onlardan uzak bir kanala geçin. Modem otomatik geçtiğini söylüyor ama ne derece iyi çalıştığı bilinmez.Bu konuyu @erengore hocam için açtım. Bana yardımcı olacak inşallah.
Eki Görüntüle 1135062
Eki Görüntüle 1135063
Şunu da belirteyim. Çevrenizdeki kablosuz aygıtların hangi kanallarda çalıştığına bakın. Onlardan uzak bir kanala geçin. Modem otomatik geçtiğini söylüyor ama ne derece iyi çalıştığı bilinmez.
RTS Eşiği (Threshold) ayarı mesela epey işimize yarayabilirdi ama sanırım o da yok. Yani dediğim gibi zaten pek burada ayarlanma yapılabileceğini sanmıyorum. Bebek gibi arayüz. Asus arayüzlerinde mesela herşey var gerçek anlamda.
Maalesef. Buralar tercihen kullanılabilecek ayarlar yada bilgilendirme amaçlı konulmuş şeyler. Arayüzünüz basit.Eki Görüntüle 1135090
Eki Görüntüle 1135091
Son 2 sayfada olan ayarlarda bunlar hocam. Belki bunlar işinize yarar.
Hocam o mesela dediğin RTS eşiği dediğin şeyi buldum.Maalesef. Buralar tercihen kullanılabilecek ayarlar yada bilgilendirme amaçlı konulmuş şeyler. Arayüzünüz basit.
Evet şaşırtıcı seviyede nasılsa buldunuz. Bu arayüzde beklemiyordum. Dilerseniz RTS'yi eğer sinyalin çok değişkenlik gösterdiği bir bölgedeyseniz 500 olarak ayarlayabilirsiniz.Hocam o mesela dediğin RTS eşiği dediğin şeyi buldum.
Eki Görüntüle 1135100
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.