ZyXEL modem ayarları ve Wi-Fi ayarları

Makaleler
4
Yer
Florida
Bu konuyu @erengore hocam için açtım. Bana yardımcı olacak inşallah.

1628711659017.png

1628711668724.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuyu @erengore hocam için açtım. Bana yardımcı olacak inşallah.

Eki Görüntüle 1135062

Eki Görüntüle 1135063
Şunu da belirteyim. Çevrenizdeki kablosuz aygıtların hangi kanallarda çalıştığına bakın. Onlardan uzak bir kanala geçin. Modem otomatik geçtiğini söylüyor ama ne derece iyi çalıştığı bilinmez.

RTS Eşiği (Threshold) ayarı mesela epey işimize yarayabilirdi ama sanırım o da yok. Yani dediğim gibi zaten pek burada ayarlanma yapılabileceğini sanmıyorum. Bebek gibi arayüz. Asus arayüzlerinde mesela herşey var gerçek anlamda.

Şunu da belirteyim. Çevrenizdeki kablosuz aygıtların hangi kanallarda çalıştığına bakın. Onlardan uzak bir kanala geçin. Modem otomatik geçtiğini söylüyor ama ne derece iyi çalıştığı bilinmez.

RTS Eşiği (Threshold) ayarı mesela epey işimize yarayabilirdi ama sanırım o da yok. Yani dediğim gibi zaten pek burada ayarlanma yapılabileceğini sanmıyorum. Bebek gibi arayüz. Asus arayüzlerinde mesela herşey var gerçek anlamda.
1628712904499.png

1628712918067.png

Son 2 sayfada olan ayarlarda bunlar hocam. Belki bunlar işinize yarar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı