ZyXEL modem VDSL yerine ADSL bağlanıyor

Myotismon_43

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, ZyXEL marka modemimde birkaç haftadır sorun vardı. Net kopması ve otomatik bağlanma vs bugün resetledim modemi ama modemim VSDL yerine ADSL bağlanıyor yani turuncu yerine sarı yanıyor. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak sorunu anlatır mısın?
Sorun tam olarak yukarı yazdığım gibi normalde VDSL ışığı turuncu yanmaz mı ? Sarı yanıp sönüyor WİFİ ışığı yanmadığı halde WİFİ ye bağlı kablolu ışığı yanmıyor ama kablolu bağlanabiliyorum nette sorun da yok modem iyice kafayı yedi ne yapacağım bilmiyorum

ADSL'e bağlanması için telefon hattından gelen kablonun modeme takılması lazım. Modeminiz arızalanmış gibi duruyor. Hangi hattın kablosunu takarsanız o çalışır.

Sorun tam olarak yukarı yazdığım gibi normalde VDSL ışığı turuncu yanmaz mı? Sarı yanıp sönüyor Wi-Fi ışığı yanmadığı halde Wi-Fi'ya bağlı kablolu ışığı yanmıyor ama kablolu bağlanabiliyorum nette sorun da yok modem iyice kafayı yedi ne yapacağım bilmiyorum.

DSL ışığı turuncu sabit ve internet ışığı sarı yanıp sönüyorsa problem yoktur. İnternet hızını da kontrol edin.

50 mbit netim var 45 mbit aldım hız testinde oda kablosuz olarak denedim ondan yalnız bakın resim koyuyorum wi-fi ışığı yanmıyor diğer ışıklar yanmıyor o neden yapar ?

Dosya Ekleri

• IMG_20250728_011713.jpg
    IMG_20250728_011713.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 22
50 Mbit netim var 45 Mbit aldım hız testinde oda kablosuz olarak denedim ondan yalnız bakın resim koyuyorum Wi-Fi ışığı yanmıyor diğer ışıklar yanmıyor o neden yapar?

Tamam sorun yok. Modem çok eskiyse LED'leri gitmiş olabilir.

Tamam sorun yok. Modem çok eskiyse LED'leri gitmiş olabilir.
Hocam benim modemi sıcaklardan dolayı çok net koparıyor çok sorun çıkarmaya başladı ve net gidip gelince otomatik bağlanmıyor her seferinde ben elle şifreyi girip bağlanıyorum otomatik bağlan seçeneği aktif olduğu halde. Geleceğe yönelik yeni modem almak istiyorum Keenetic Hopper DSL AX1800 bu modemi almayı düşünüyorum ne dersiniz ? Herkes çok memnun bu modemden

Hocam benim modemi sıcaklardan dolayı çok net koparıyor çok sorun çıkarmaya başladı ve net gidip gelince otomatik bağlanmıyor her seferinde ben elle şifreyi girip bağlanıyorum otomatik bağlan seçeneği aktif olduğu halde. Geleceğe yönelik yeni modem almak istiyorum Keenetic Hopper DSL AX1800 bu modemi almayı düşünüyorum ne dersiniz? Herkes çok memnun bu modemden.

Güzel modem alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı