ZyXEL VMG8324-B10a modem 500Mbps destekler mi?

Acaba bu hızıda telefonda isteyeceği olabilir mi? Ben kablosuz bağlantı yapacağı için dedim

Fark etmez ki, Wifi-5 li bir telefon ve Wifi-5'li bir modem arasında teorik olarak 3.5Gbps'ye kadar kablosuz hız alınabilir 5Ghz bandı üzerinden.

Hocam yanınıtız için sağ olun herkes başka bir şey dedi vallahi geçiriyorum şu an tarifeyi

Geçin hocam modeminizin özelliklerine güvenin, mesela 1000 Mbps hıza geçseniz tamamını alırsınız diye net konuşamazdık. Her ne kadar teoride 1.3Gbps'ye kadar desteklese de modeminiz. Belki 700-800'lerde bir kablosuz hız alırdınız.

Ama kabloluda yine 1000 Mbps'yi büyük oranda alırdınız çünkü cihazınızın WAN portu da, LAN portları da Gigabit ethernet portu yani sorun yok 1 Gigabit'e kadar bu modeminizi kullanabilirsiniz.

Fark etmez ki, Wifi-5 li bir telefon ve Wifi-5'li bir modem arasında teorik olarak 3.5Gbps'ye kadar kablosuz hız alınabilir 5Ghz bandı üzerinden.

Geçin hocam modeminizin özelliklerine güvenin, mesela 1000 Mbps hıza geçseniz tamamını alırsınız diye net konuşamazdık. Her ne kadar teoride 1.3Gbps'ye kadar desteklese de modeminiz. Belki 700-800'lerde bir kablosuz hız alırdınız.

Ama kabloluda yine 1000 Mbps'yi büyük oranda alırdınız çünkü cihazınızın WAN portu da, LAN portları da Gigabit ethernet portu yani sorun yok 1 Gigabit'e kadar bu modeminizi kullanabilirsiniz.
Geçtim hocam belki ilerleyen zamanlar için 1000mbps düşünebilirim ama şuanlık yeter gibi

Modeminize WAN portundan kablo geldiğini ve fiber altyapınızın olduğunu baz alarak söyleyeceğim evet alırsınız. Ancak 500 Mbps hızı ya kablo ile alacaksınız ya da 5 GHz ağı üzerinden alacaksınız. Öbür türlü 2.4 GHz ağında 80-90 Mbps hız ile sınırlı olursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı