TikTok kapatılmalı mı?

İçinde kötü içerikler olduğu kaliteli içerikler de var. Platformun tamamen kapatılması yerine içerik kısıtlamaları/cezalandırmalar getilirebilir.

(Bir arkadaşım resim yapan insanları takip edip ilham almak için kullanıyor.)
 
Vallaha billaha hakkım dedikçe ağzına sokasım geliyor. (Arabayı sokasım geliyor.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
İstediği kadar kaliteli ya da düşündürücü içerik olsun kurunun yanında yaş da yanar hiç düşünülmeden ve acımadan direk kapatılmalı hatta düşünsenize bir sabah bir kalkıyorsunuz TikTok tamamen kapanmış çok iyi olur.
 
Hocam kesinlikle. Hatta benim bir teklifim var. TikTok'ta dilencilik yapan kişilere usulsüzlük cezası, garip garip inanların vaktini çalan videoları yapan kişilere (anladınız işte) ise toplum ahlakını bozmaktan ceza verilmeli.

Çok doğru söylüyosun bence titokçulara vergi sistemi gelmeli YouTuber'ler verıyor.
 
Çok doğru söylüyosun bence titokçulara vergi sistemi gelmeli YouTuber'ler verıyor.
Onlar da vermek zorunda zaten. Vermiyorlarsa ileride devlet 300-400k vergi cezalarını şey edecek. Anlarsın ya.
 
Hayır, kapatılmamalı. "Beğenmiyorum, kapatılsın" kafasından ne zaman çıkacaksınız? Erişim engeli gelebilir fakat kapatılması tamamen saçmalık.

Bizzat ben TikTok kullanıyorum, engellediğim 1000'den fazla içerik üreticisi var. Görmek istemediklerimi engelliyorum, karşıma gayet güzel içerikler çıkıyor. Resim videoları, enstrümanlar, animeler, yemekler...

Dilenciler hakkında konuşmuyorum zaten, engellemediğim dilenci kalmadı neredeyse. Onlar yüzünden güzelim uygulamanın kapatılmasını istemenizi doğru bulmuyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı