Vatan Bilgisayar Ürün İadesi

Sizin için Vatan'da çalışan tanış bir arkadaşa sordum...
Arkadaşın demesine göre; Üründe hata yok ise normalde değiştirilmiyormuş. Fakat oradaki çalışan/ yetkili isterlerse değiştirebiliyormuş.
Yani sizin işiniz tamamen torpile kalmış. Malum bu torpil olayı ülkemizde pek bi meşhur. :(
 
Tanıdığım yok ancak gidip alabilirsin. Promlem çıkacaığını sanmıyorum. Eğer çıkarsada 10 gün içerisinde değiştirme hakkın var.
 
Yavas yavas pc mi toparlicaktim islemciden basladim aldim eve geldim actim hic kullanmadim oldugu gibi kutusuna koydum. Hep bi aksilikya bni bulur pc dustu elime gerek kalmadi elimde ole duruyor sifir ya gittim iade etmeye durumu izaa ettim oem urun oldugu icin almıyoruz dedi.

Yokmudur bilgisi olan ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende r7 240 gibi ekran kartı aldım, ancak memnum kalmadım aradan 2-3 gün geçmişti. Bende vatan müşteri hizmetlerine gidip ürünü geri aide etmek istediğimi söyledim. Tabi kabul etmediler sebebi ise oem ürünlerinde geri iadenin olmadığını söylediler. Bende biraz araştırıp ertesi gün gittim, tabi biraz sinirli gittim biraz yüksek ses tonuyla ürünü değiştirmek istiyorum dedim ancak müşteri hizmetleri kabul edemeyiz dedi. Bende vatan sözleşmesini gösterdim buyrun bakın 10 gün içerisinde değiştirme hakkım var dedim. Müşteri hizmetleri biraz gerildi ancak üstüne daha fazla gittim. Biraz daha bastırak konuştum ve ürünü geri aldılar. Bende üstüne r7 26x aldım. Şuanda memnunum. İyi günler.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı