Radyosu olan akıllı telefon önerisi

Hanımefendi kullanacağı için biraz kibar bir telefon olacak o yüzden S3 mini derim ama biraz eskidi. Zenfone önereceğim malumunuz güzel telefon ama boyutları biraz sorun olabilir. Note serisi olabilir çok iyi bir seri ancak fiyat biraz uygun değil. LG G2 olabilir kibar bir telefon çok kaba durmuyor.
 
HTC One Mini 2 var, aliminyum gövde falan şahane ancak 2100mA batarya akşamı ettirir mi bilemiyorum.
HTC Android dünyasının en güçlü yazılımlarına sahip telefon markasıdır. ( Samsung Galaxy S4 Mini kullanıyorum. ) Benim telefonumda 1900mA var fakat 1 günü rahat çıkartıyor. Nedeni ise işlemcisi aşırı güçlü değil. İşlemciye orantılı olarak pil miktarı da düşüyor haliyle. Yazılımları gerçekten müthiş HTC'nin. Arkadaşımın HTC One Mini telefonu var, o 4.4.4 kullanıyor şuan ben hala 4.2.2'de kaldım. ( Gerçi ben cm12 kurdum kafam rahat. :D:D:D:D ) Yani HTC sadece amiral gemilerine değil, yan gemi modellerine de güncelleme dağıtıyor. Bir seyahate gidersiniz şarj edemezsiniz filan çalıştır Ultra güç tasarrufu ile 1 gün daha kurtarırsınız. Benim böyle bir imkanım olsaydı telefona baktığımda yüzümün gülebileceği bir cihaz isterdim. Kenarları pütürlü plastik bir şey değil. Bulabilirseniz temizinden HTC One M7 alabilirsiniz isterseniz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı