1000TL'ye Kadar Önerebileceğiniz Akıllı Telefonlar

  • Konuyu başlatan duman
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1B

duman

Kilopat
Katılım
20 Temmuz 2013
Mesajlar
183
Yer
Mars
Öncelikler herkese merhaba arkadaşlar. 1000TL fiyat sınırım var. Ben daha çok dayanıklı ve uzun yıllar gidebilecek bir akıllı telefon istiyorum. Uzun yıllar gidebilecek ve dayanıklı şuanda alınabilecek akıllı telefonlar önerirseniz sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
 
Şiddetle Meizu Mx4 öneriyorum tam bir fiyat performans ürünü tasarımıda çok şık. Dayanıklı bir telefon demişsiniz telefonla beraber bir jelatin ve özenli ve temiz bir kullanımla uzun yıllar kullanırsınız.
 
Meizu'ya çok yanaşmayın derim.
F/p sadece donanım ile olmaz. Kaldı ki, kendi fiyat aralığındaki rakiplerine göre çok deli bir donanımı yok. Örneğin Nexus 5, G2.
Yazılım konusunda pek birşey vaad etmiyor. Ha, beni şaşırtabilir ama çok bir beklentim de yok.
Rom bulma konusunda da sıkıntı çekersiniz.

Yani demem o ki; Meizu çöp bir marka değil fakat yakın fiyata hem donanım, hem yazılım olarak daha üstün telefonlar varken uzak durulması lazım.

Önerim yeni çıkan orta seviye telefonlara yönelmen. Bunun yerine 1000 lira civarında eski amiral gemilerden biri de olabilir.

Yeni orta seviye alırsan, yazılım desteği 1-2 sene daha devam eder.(Hangi marka-model olduğuna göre değişir tabi)
Amiral gemiler, yazılım desteği konusunda daha avantajlı konumda oluyorlar.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı