FPS Problemi

Cuore1337

Hectopat
Katılım
8 Eylül 2012
Mesajlar
53
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Bilgisayar özelliklerim;
ABRA A5 V1.1
İntel i7-4710MQ CPU 2.50GHz
8GB RAM
Nvidia GeForce GTX 860M

League of Legends ilk girdigimde düşük ayarlar ile 120 fps alıyorum. İlerleyen zamalarda aldıgım fps düşüyor ve dün 30 fpsye kadar iniyor.

Bilgisayarı alalı 1,5 sene oldu fanı hiç temizlenmedi ve bilgisarı yeni açtığımda bile fandan fazla ses çıkıyor. Acaba bu yüzden performans düşüyor olabilir mi?
 
Isınmadan dolayı olabilir zaten. Varsa imkanınız temiz bir şekilde kendiniz halledin. Sistemde bir de virüs taraması yapın bir virüs varsa ondan kaynaklı olabilir.
 
Eğer pc fanını temizlemek için açarsam garanti dışına çıkıyor. Ve garantiye gönderirsem 1 ayda anca gelir bilgisayar. Ne yapmamı önerirsin ?
 
Sürücüler güncel mi ? LoL'de bu yeni harita geleli bende FPS düşüşleri yaşıyorum özellikle oyuna her yeni güncelleme geldiğinde Nvidia denetim masasıyla oynamam gerekiyor oyunda minyonların, kulelerin etrafında mavi yada kırmızı kutular falan çıkıyor çok sinir bozuyor. Virüs taraması falan yapabilirsin.
 
Sürücülerim güncel. Virüs taraması yapacağım. Bu özellikli bir laptopta bu kadar düşük fpsyi görmek insanın sinirini bozuyor. Önerini dikkate alacağım.
 
Dikey senkronizasyonu ve Anti-Alliasing ' i kapat diyeceğim ama GTX860 kullanıyorsun hepsini açsan en yüksek ayarlarda bile en az 60 verir bu kart. Benim gt-635m bile en yüksek ayarlarda 60 net veriyor. Sen bi bilgisayara bakım yap en iyisi.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı