Kasa önerisi

İlk kasa sıvı sogutma ile beraber geliyor. Ekstra bir sogutucu alacaksanız gereksiz olur. Bence ikinci sıradaki kasayı alın birde yanına sogutma seti satın alın.
 
İlk'ini tercih etmelisin yanında gelen sıvı soğutma çok iyi iş görecektir kasa hakkında fikir sahibi olmak istersende..
Recep ve Ali abinin videodaki topladığı sistemde ilk tercihindeki kasayı kullanıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Sedion 120 gibi giriş seviye bir sıvı soğutma ile Nic c4 gibi üst seviye bir hava soğutma karşılaştırılamaz. Ayrıca sakın z11 neo ile plus'ı karıştırmayın ziraa neo plusun eksik yanlarının(Vga boşluğu gibi) düzeltilmiş halidir.
 
Son düzenleme:
Şuan CM 693 kullanıyorum yeni aldım kasa olarak mükemmel. Soğutucu için söyleyeceğim hava soğutmalar büyük olduğu için ve görüntüsü hoşuma gitmediği için bunu seçtim. Boştayken 40-45 arası sıcaklıklar değişmektedir. Hava soğutmalarda ise 30-35 arasıdır. Ses konusunda ise yok diyecek kadar az ben memnunum. Bu açıklama yeterli olur sanırım ona göre kararını verirsin.
 
Sedion 120 giriş seviye bit sıvı soğutma ve Nic c4 gibi üst seviye bir soğutma ile karşılaştırılamaz. Ayrıca sakın z11 neo ile plus'ı karıştırmayın ziraa neo plusun eksik yanları(Vga boşluğu gibi) düzeltilmiş halidir.


Hocam Hyper 212 evo - Nic c4 iki soğutucu arasında hangisini tercih ediyim?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı