2000TL ye Macbook yada Ultrabook Tavsiyesi

Faker

Hectopat
Katılım
29 Mart 2015
Mesajlar
88
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar elimde Pentium işlemcili Casper laptop var ve ben memnun değilim. Yaza kadar sadece League Of Legends ve 1080p video izlemek için ultrabook bakıyordum. Macbook air düşünüyorum ama size danışayım dedim :) League Of Legends'i medium yada low ayarlarda 30 fps civarı kaldırabilecek Macbook var mı? Macbook olursa sevinirim :)

NOT: Macbook tercih etme sebebim hem hafif hemde hızlı. Tasarımı da hoş geliyor.

Bütçe 2250Tl ye çıkmıştır :) daha üstü maalesef olmaz
 
Maalesef en son 2250 Tl. LoL'ü kaldırır mı? Doların düşmesi için beklemeye değer mi?

Bu arada 1.4 ghz çok az değil mi ? :(
Mac ler için 1.4 ghz yeterli emin ol. Bende mac pro vardı sattım ama dota da high da 60 fps alıyordum. Şimdi işte arkadaşın mac air ını kullanıyorum ve 1.4 ghz gayet yetiyor ve artıyorda.
 
Teşekkürler konu kilit :)

Gayet yeterli ama gidip görme şansınız varsa alıcağınız zaman gidin bir görün çünkü arkadaş foto koymamış veya sahibinden.com'da aratın.
@Faker
Babamla görüştüm bu ay içinde kesin alıyoruz fakat sahibinden.com'da daha ucuza Macbook Pro da var. Benim için şarj süresi, Hafifliği, işimi görmesi yeter. Daha ucuza Air var mı?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı