8. Sınıfta Devamsızlıktan Kalma

Kemal.K

Kilopat
Katılım
25 Mart 2014
Mesajlar
42
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
8. sınıf öğrencisiyim, 20 gün devamsızlık sınırı var diyorlar bundan 1 sene önce. Böyle bir şey dediklerini duymamıştım. İstediğimiz kadar devamsızlık yapabiliyorduk. Arkadaşımın abisinin evine kağıt gelmiş, devamsızlığın bitmesine 5 gün kala her okul yolluyor mu yoksa sadece belli okullar mı yolluyor ? Benim devamsızlığım 15.5 gün oldu bana bir kağıt gelmedi. Cevaplarsanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
8. sınıf öğrencisiyim,20 gün devamsızlık sınırı var diyorlar bundan 1 sene önce böyle bir şey dediklerini duymamıştım istediğimiz kadar devamsızlık yapabiliyorduk.Arkadaşımın abisinin evine kağıt gelmiş devamsızlığın bitmesine 5 gün kala her okul yolluyormu yoksa sadece belli okullar mı yolluyor ? Benim devamsızlığım 15.5 gün oldu bana bir kağıt gelmedi.

Cevaplarsanız sevinirim.
Kardeşim ortaokulda devamsızlıktan kalma yok kuzenim geçen sene 70 gün devamsızlıkla geçti
 
Kardeşim ortaokulda devamsızlıktan kalma yok kuzenim geçen sene 70 gün devamsızlıkla geçti
Bizim geçen sene böyle bir problemimiz yoktu, yeni müdür ve müdür yardımcıları geldi böyle şeyler demeye başladılar bir de okul sadece ortaokul oldu diye yapabilirler diye düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sen yine de okula git eğer okula gidemeyecek durumda isen rapor al yada idareden izin al ve sen okulda rahatsızlandın ve veli tarafından izinle ayrılırsan yine de rapor alman gerekir ve devamsızlık yüzünden aynı puanlı kişi senin önüne geçerek istediğin liseyi kaçırabilirsin.
 
Öyle birşey yok. Müdür ve müdür yardımcıları korkutmak için söylüyorlar. Croot araştırmadan cevap vermiş. Aşırı devamaızlık olursa 4-5 ay gibi o zaman şök de değerlendirilir.
 
Adsız.jpg
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı