Z2 mü, Zenfone 2 ZE551ML mi, S5 mi, LG G3 mü?

Hangisi?

  • Z2

    Oy: 11 35,5%
  • Zenfone 2 ZE551ML

    Oy: 11 35,5%
  • S5

    Oy: 1 3,2%
  • LG G3

    Oy: 8 25,8%

  • Oy verenlerin toplamı
    31
Sony Xperia Z2 tavsiye ederim. Bütçen yetiyorsa Xperia Z3' e yönel. Kendim Z3 kullanıyorum. Gayet memnunum. Aralarında fazla fark yok ama benim daha çok hoşuma gitmişti. Oyunlarda test ettim ve takılma gibi problemler yok. Ayrıca müzik dinlemeyi seviyorsan Sony iyi bir seçim olacaktır.
Maalesef, Z3 bütçemi çok aşıyor.

Kamerası oldukça iyi, karşılaştırmada Note 4'ü geçtiğini söylemiştim yukarıda.
Oyun performansı ise en iyisi.
Teşekkür ederim, AnTuTu testlerine şimdi baktım, LG G3'ü geride bırakmış gözüküyor. Peki, donanım olarak Z2 mi daha iyi Zenfone 2 mi? Ve Zenfone 2'nin kamerası 13 MP, MP'ye fazla takılmam ancak arada çok az denilemeyecek bir fark var. Aynı zamanda Z2 ve G3 4K video çekebiliyor.
 
Son düzenleme:
Şöyle bir şeyde söylemek istiyorum. Tamam Zenfone 2 kağıt üzerinde inanılmaz gözüküyor ancak 64 bit işletim sistemi ile google playdaki hangi uygulamaları destekleyebilir? 32 Bitte çalışmaya devam edecektir. Ben pazarlama taktiği olduğunu düşünüyorum. Bunun yanında daha zenfone 5 ve 6 ya lolipop güncellemesi yayınlanmadı. Asusu ne kadar sevsem de bence bu hiç hoş bir durum değil.
 
Yaptığınız, tabiri caizse öküzün altında buzağı aramaya benzemiş. Telefonu 64bit olduğu için öneren yok zaten. 64bit'in şuanda bir faydası yok ama ileriye yönelik 64bit olan Intel işlemcinin faydası illaki olacaktır. O da, 64bit olduğu için değil Intel olduğu için. Şuanda faydası olmayan 64bit'in size bir zararı da yok. Lollipop güncellemesini de cihazlarına veriyor. Lider firmalara göre daha geç vermesi çok normal. Diğerleri 2400TL'den piyasaya sürdüğü telefona doğru düzgün güncelleme vermezken, siz kalkmış Asus'tan 700TL'lik telefona hemen güncelleme vermesini bekliyorsunuz. İnsaf. Neyi eleştireceğinizi şaşırıyorsunuz bazen.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı