Amazon'dan R9 295X2 Alırken Vergi Ödemek

Amazon.com Help: AmazonGlobal Export Countries
Türkiye yok gördün mü. Türkiyeye ürün göndermiyor amazon. AMazondaki kullanıcı gönderir. Amazonun kendisi göndermez. Türkiye her yönüyle kazıkçı bir ülke.Bugün Apple bile 200tl zam yapıyor ne devletin nede kullanıcıların umrumda degil.Ulen 4000tl oldu telefon.
Bukadar mal varken bu ülkede 10.000tl de olur.Sırf gösteriş yapacak diye insanlar geldigimiz yere duruma bak. Apple iphone 10.000tl den satılırsa genaral mobile asus diger ucuz satanlarda 3000tl den satar. Apple 1000tl olsa samsung edge bile 1000tl ye düşer. İdda ediyorum iphone 6s+ 4500tl den çıkıcak. Ve samsungun bir sonraki telefonuda 4000tl olucak. İdda eden varsa gelsin.Bu ülkeyi çok yanlış yönetiyorlar. Daha fazla vergi telefon satışını engellemez.Daha fazla para ödememize neden olur gavura. Ancak İphone devlet himayesinde birden fiyatını 1000tl ye çekersin çok zarar edersin ilk başta. Daha sonra bütün telefon fiyatları 1000tl nin altına düşer.edgeyi 1000tl den alırsın. General mobile 400tl den telefon satar. Türksell 399tl der.Lg 799tl de G5 e. Ama şimdi 2200tl diyor. Yakında 3500tl derse şaşırmayın.
Baştaki telefonu al aşşagı ediceksin. Örnek ipohone karizmasını çizeceksin. Sonra digerleri dökülür.Bugün herkez iphone göre fiyat belirliyor. Kalkıpta general mobile 400tl ha bizde 4400tl satarsak gider denmiyor. En pahalı telefon iphone olduguna göre telefon piyasası iphone üzerinden şekilleniyor bu ülkede.
Bu ülkede çok fazla vergi var. Üretim yok üretmiyorsun bari bırakta ucuza alalım.Para bizim seçim bizim.İstedigimizi yapamıyorsak biz özgürüz dememize imkan var mı? Sanki Türkiye ekran kartı işlemci üretiyorda yerli üretici zarar görmesin diye vergiler 10 kat daha fazla alınıyor. Bence sömürülmek için daha fazla alınıyor.
Türkiyede telefon üreten hiçbir firma yok vestel de dahil.
Vestel sen telefon üreticegine git Via yı veya işlemci üreten küçük bir firmayı satın al.Sonra işlemci üretmeye başla. O işlemcileri önce TV'lere sonra elektronik eşşalarda dene. Daha sonra uydu uçak. Daha sonra telefonda dene. Vestel sen işlemci üretmiyon ram üretmiyon ekran üretmiyon nand üretmiyon ee nerde %80 yerlilik oranı. Yazılım bile andoroid vestel. Senin ürettigin ufak tefek şeyler. Sanki yeni bir linux çekirdegimi yazdın biz de dedik harbiden vestel yerli yazılım kullandı. Android olamasa sen telefon bile üretemezdin vestel. Boşu boşuna zaman kaybetme. Git via yı satın al. İşlemci firması.İşlemci üret. Sonra ram firması satın al ram üret. Sonra panel üreticisi satın al panel üret. Sonra gel telefon üret.Bu firmaları satın aldıktan sonra Sana bir müjde vericem. İnteli de satın alacaksın. Adınıda Vintel Koyacaksın. Sana ilerlemenin yolunu söyledim. Telefon üretmekle ugraşırsan zarar edersin.Bırak telefon üretme işini. Zaman kaybı. Samsung ilk çıktıgında telefon üretmiyordu. Sonradan telefon üretmeye başladı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Adam eşi benzeri olmayan bir işletim sistemi yapmış ve elinde ki mala fiyat biçmekte özgür. Tıpkı hepimizin özgür olduğu gibi. Hoşuna gitmiyor ise almayarak bireysel tepkini gösterebilirsin ancak devletin firmayı karalama gibi bir durumu söz konusu olamaz. Bu bütün yabancı yatırımcıları ülkeden kaçıracağı gibi bizi dandik mallar kullanmaya mecbur bırakabilir. Sizin söyleminiz bana çok ütopik geliyor.
 
Adam eşi benzeri olmayan bir işletim sistemi yapmış ve elinde ki mala fiyat biçmekte özgür. Tıpkı hepimizin özgür olduğu gibi. Hoşuna gitmiyor ise almayarak bireysel tepkini gösterebilirsin ancak devletin firmayı karalama gibi bir durumu söz konusu olamaz. Bu bütün yabancı yatırımcıları ülkeden kaçıracağı gibi bizi dandik mallar kullanmaya mecbur bırakabilir. Sizin söyleminiz bana çok ütopik geliyor.
Yabancı yatırımcı mı var ülkede.Keşke hepsi kaçsa gitse. Keşke Türklerin eline kalsak.En azından paramız ülkemizde kalırdı. AMerikaya gidip bize füze lazer silahı uçak robot olarak dönmezdi. Savaşagız. Amerika ile savaşa az kaldı.2023 son gün.Bence bir an önce gelişin.Yoksa pek vaktimiz kalmayacak.
2023 de ya işgal altında kalacaksınız yada amerikayı çökerteceksiniz.
2016 2017 suriye savaşı.2018 2020 iran, 2023 türkiye. Amerika savaşıp oraları şekillendircek. Bunada büyük ortadoğu projesi deniyor.(BOP)İsrail ingiltere almanya fransa rusya destek veriyor. Git bak pkk nin ve işidin elinde hep amerikan israil rus alman silahları var.Bide kalkıp pkk ile anlaşma yapılıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yabancı yatırımcı mı var ülkede.Keşke hepsi kaçsa gitse.Keşke Türklerin eline kalsak.En azından paramız ülkemizde kalırdı.AMerikaya gidip bize füze lazer silahı uçak robot olarak dönmezdi.Savaşagız.Amerika ile savaşa az kaldı.2023 son gün.Bence bir an önce gelişin.Yoksa pek vaktimiz kalmayacak.
2023 de ya işgal altında kalacaksınız yada amerikayı çökerteceksiniz.

İroni yaptığınızı ümit ediyorum.
 
İroni yaptığınızı ümit ediyorum.
kesinlikle bunlar birer üroni ütopya. Karşına bunlardan biri çıktıgında sende bende siperdeyken bu ironiyi sana hatırlatıcam. İntel apple microsoft ve diğer amerikan firmaları.2 kat daha fazla sömürüye gitti bu yıl. Nedeni daha fazla kaynaga ihtiyaçları var. AMerika savaşa hazırlanıyor. Suriyeyi vurmak zorunda.daha sonra iran. En sonunda Türkiye.
Defense Advanced Research Projects Agency
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Senin gibi iyi düşünen insalar şunu şöyle düşünücek. Adamlar bunu kesin ev için hastahane için yapıyor. Hayır direkt savaşta asker olarak kullanmak için hashanede taş olmaz. Dagda taş var. Dagda taşta hertürlü ortamda giden askerler.İnsan bile degil.O yüzden apple almaya intel almaya devam.Amerikaya destege devam. Robotlarda acıma yoktur.Ezip geçerler.Zaman daralıyor.Ya akıllanın.Yada akıllanacak zaman dolsun amerikan kölesi olun.Ölmezseniz tabi.
2023 kadar bu ülkeyi bölmek için bir sürü yasa çıkarttılar. Bu ülke 2023 kadar bölünmezse savaşla bölücekler. O yüzden oyunuzu verirken ikikez düşünün. Sonra Türkiye kalmaz. Aynı Osmanlı beyni. Şuanki Türklerin beyni. Osmanlıda son zamanlarda böyleydi. Baştakiler har vurup harman savurdular.Sonlarını gördük.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı