Vatan'dan PC Toplamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşım sen burada istediğin konuyu aç hepsine elimden geldiğimce ne kadar buradakilerden bilgisiz de olsam ben yardım edeceğim.Sen git tüm PC toplama rehberlerini izle Recep Baltaş'ın buraya dikkat edin dediği şeyleri bir kağıda not al burada paylaş biz sana eksiklerini söyleriz. Ne istersen Technopat ailesine sorabilirsin.Kolay gelsin şimdiden.Bütçeni yazarsan sistem tavsiyesi de yapabiliriz .
 
Eğer kendine güveniyorsan topla.Bende 15 yaşındayım yazın bilgisayar toplamayı düşünüyorum.
 
Yapabilirsen kendin yap. Yoksa Vatan'a git. 3. seçeneği de benim tavsiyem aklından sil. Bilgisayarcı dediğin bilgisayar parçası satan bakkal. Arada nadiren bir şey bilenler çıkabilir onları tenzih ediyorum ama büyük bir geneli işlemci görse nereye takılacağını bilmez.
 
Her bağlantıyı araştırarak takabilirsin hatta parçalar geldiğinde konu açarsın anakart modeline göre neyi nereye monte edeceğin söylenir. Zaten içinde kullanma kitapçığı vardır. Biraz kendine güvenmen gerekiyor. Bence şimdiden alacağın parçalar için rehber videoları izlemeye başla. Aldığında bir de bakmışsın hepsinin yerlerini biliyorsun.
Arkadaşa yardımcı olacağınıza tartışıyorsunuz. Yaşın ne önemi var deneyimler hatalarla kazanılır yaşın genç ve çok fazla deneyim edinmen gerekecek.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende sistemi kendim toplama konusunda tedirginim Vatan dan hazır şekilde almayı düşünüyorum montaj ve kurulum bir şekilde yapılır.
Korktuğum nokta gelen parçalardan birinin arızalı kırık olarak gelmesi halinde bunu belirtip geri gönderdiğimde benden kaynaklı olabileceğini ve garanti dışı kalması korkusu kaş yapalım derken göz çıkartmayalım.
 
Vatan bilgisayar yerine buradan sistem toplamak daha karlı olabilir:

inventus - Ana Sayfa

İsteğe göre montajda yapıyorlar. Ama kendin montaj yapmak her zaman daha keyiflidir ;)
 
Sizin kriterlere göre en mantıklısı İnventus' tan toplamanız. Toplayıp 12 saat test ederler, sonra korunaklı bir paketle adresinize gönderirler. Müşterilere de her konuda ilgili davranıyorlar ve yardımcı oluyorlar, son alışverişimi oradan yaptım.
Bu arada bilgisayar toplamak çok da zor bir iş değildir, bileşenler lego parçası gibi, birleştirirken dikkatli ve özenli olmak gerekiyor sadece. Bir de kullanım kılavuzlarını takip etmeniz gerekiyor. Rehberlerin desteğiyle rahat yaparsınız. Ama bu işlerle hiç arası olmayan veya yapmak istemeyenler var, onlara birşey söyleyemem. Sonuçta yapmak istiyorsanız, büyütülecek kadar zor bir konu değildir. Dizayn edenler de kolay birleştirilebilsin diye dizayn etmişler, fiziksel yapıyı ve standartları. Şimdiden hayırlı olsun bilgisayarınız.
Örnek olarak da bu videoyu bırakıyorum buraya (art niyet içermez) :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Bende 14 yaşındayım şu anki sistemimi kendim topladım. İlk topladığım sistem değil, arkadaşımla da onun bilgisiyaranı beraber toplamıştık.
 
Cidden harikasınız, konu sahibine yardımcı olmak yerine gidiyorsunuz sanki sohbet mekanıymış gibi birbirinizle mahalle kavgası eder gibi sözlü atışıyorsunuz. Hepinize benden 1 hafta dinlenme izni, gidin, dinlenin... Madem o yaşa gelmişsiniz kavga etmenin ne demek olduğunu da biliyorsunuzdur herhalde?
Konuya gelirsek, Karabük şubesine gidin ve oradaki çalışanları montaj yaparken izleyin. Herhangi bir merak ettiğiniz veya endişelendiğiniz konu olursa sorun ki o da dikkatli olsun. Her yerde çalışanlar aynı diye bir şart yok. Karabük mağazası zaten pek büyük değildi. İlgilenirler sizle, orada sistemi de çalıştırın ve sistem açılıyor mu kontrol ettirin. Zaten uzun yoldan geldim derseniz sizin için açıp test ederler. Eğer böyle bir şey yapmazlarsa müdürlerini çağırın ve ailen durumu belirtsin. Eğer internetten alacağım dersen İnventus montaj konusunda iyidir. Her ayrıntıyı düşün ve çalışanları montaj esnasında izlemeye gitmeden önce Technopat rehberlerini izle. Bunun size büyük bir yararı olacaktır.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı