Youtube Oyun Kanalımı Nasıl Büyütebilirim?

Semendre

Hectopat
Katılım
7 Şubat 2015
Mesajlar
31
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,abiler,ablalar. YouTube'de bir oyun kanalı açtım. Oyunlar dışında bilgisayar programları hakkında nasıl yapılır? Videoları çekmeyi planlıyorum. Yaşım 15. Bu kanalı nasıl büyütebilirim?Hangi oyunların videosu çok izlenir? Tavsiyede bulunursanız sevinirim.(Lütfen dalga geçmeyin.)
Kanal Linki:Semendre - YouTube
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi ekipmanların olması gerekiyor. Anlatımın ve konuşman ilgi çekici olsun. Sunum tekniklerine çalış. Her kanalın çektiği oyunlar dışına yönel. Farklı oyunlar olsun. Strateji oyunlarına yönelmeni tavsiye ederim.
 
İki Videonu İzledim Fakat Ses Kaliten Çok Kötü. Ayrıca GTA San Andreas Oyununu Çekmişssin Fakat Artık Herkes GTA V oynuyor. Bu Serin Tutmayabilir. Bunun Dışında Oyun Kanalı Açtıysan "Bilgisayarın Performansı Nasıl Artırılabilir?" vb. Başlıklarla Videolar Çekme. Kanalın Konusu Ne İse O Doğrultuda İlerlemen Daha Doğru Olacaktır.
 
1- İzleyicileri asla dinleme kendin istediğin oyunların videolarını yayımla kendi istediğin şeyleri yap çünkü kanalında senin kafanda insanlar olmalı ilk önce.

2-Sosyal medyada aktif ol.

3-Korsan oyun oynama.

4-Abone sayılarına kafana takma kendin ol kendi kafanda izleyicilerin olması önemli sayılar önemsiz şeyler amacın kendi kafanda videolarını yorumlayan dislike ve like atan aktif aboneler olsun.

5-Bu işe gönül verdiysen bırakma!
 
Yaşın küçük ama böyle şeylere merak etmene sevindim. İleride daha iyi videolar çekip yayınlar'sın. Kendini sıkma heyecan yapma bu işe girdiysen sabretmelisin zamanla oyun kalanını büyütürsün.
 
Benim de bir oyun kanalım var.
Respawner - YouTube
Güncel oyunları oynamaya çalışmaya çalışıyorum fakat öncelikle kanalın keşfedilmesi lazım. Artık herkesin bir oyun kanalı var. Adam Youtube'a aramaya GTA5 Bölüm 1 yazınca benim kanal belki 100. sayfada çıkacak. O yüzden bu saatten sonra hiç umudum kalmadı. Ne kadar emek versen de tutmuyor.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı