Aim sakinliğimi koruyamıyorum

Ben Valorant oynuyorum aimim genel olarak iyi ama adam görünce çok heyecanlanıyorum ve aimim kayıyor nasıl sakin kalabilirim oynarken heyecan yapmadan?
Kendi kendine baskın ol karşındaki kişide senin gibi birisi ve insan. Şöyle düşün ula ben neden heyecanlanıyorum onlar heyecenlansın.
 
FPS oyunları çok oynamıyorsun öyle düşünüyorum, zamanla rahat oyun oynarsın tecrübe edinip. Uzun yıllardır Online FPS oyunları oynuyorum artık keşke heyecanlansam diyorum. Arkası dönük 10 tane adam göster gram heyecanlanmam.
 
Kardeşim sakin ol alt tarafı oyun. Ölürsen tekrar doğarsın.
 
Oynamaya devam ederek, başka bir çözümü yok. Belli şeyler standartlaşıp tekrar etmeye başlayınca içinizdeki o heycan da gider. Yer yer iyi bir şey yer yer kötü :D
 
Aim Lab üzerinden Valorant için gerekli konfigürasyon ayarlarını yapıp çok kez alıştırma yaparsan heyecanın üstesinden geleceği kanısındayım. Hem geliştirmiş olursun hem de heyecanın için tecrübe edinmiş olursun. ;)

Konfigürasyon için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaynak (Yabancı site, Chrome üzerinden çeviri yapabilirsin): How to improve your aim in VALORANT using Aim Lab - Dot Esports
 

Geri
Yukarı