Sosyal Paylaşım Sitesi Geliştiriyorum!

Batın Türk

Kilopat
Katılım
24 Eylül 2014
Mesajlar
558
Makaleler
47
Merhaba, artık yaz tatiline girdik ve kendime hobi aradım. Bir site yapmaya karar verdim, sosyal paylaşım sitesi. Sizden ise fikirler bekliyorum. Tasarım, içerik vb. konularda düşüncelerinizi paylaşırsanız benim için yararlı olur. Şimdiden teşekkürler (y).
 
Arkadaş kendini geliştirmek için yapıyor yanılmıyorsam. Ama artık her çalışmayı sürekli tekrar yapmak gerekmiyor. Yani böyle bir çalışma yapmak yerine uygulama fikirleri düşünüp onlar üzerinde çalış. Böylelikle tek bir alanda değil bir çok alanda farklı ihtiyaçları karşılayabilecek deneyimin olur.
 
Windows platformuna oyun yaptım, Android için uygulama geliştrdim, daha önce bir internet sitesi açtım ve artık sosyal paylaşım sitesi konusunda yoğunlaşıyorum. Bu işi ticarete dökermiyim bilemem, tutarsa neden ticaret yapılmasın? Düşünceleriniz için teşekkürler (y).
 
Sitenin Türkiye Anasayfasından Bir Görüntü Atıyim Dedim. Ayrıca "btntrk.tumblr.com" Adresini Ziyaret Ederek Önerilerinizi Belirtebilirsiniz, Bir de Siteyi Canlı Olarak Trial Versiyonunda Görebilirsiniz.

Adsız.png
 
Site tasarımı sade olmasına dikkat et. Bu tarz siteler çok var. İş hayatına yönelik bir çalışma yapar isen daha iyi olacağını düşünüyorum.
 
PHP ile mi yapıyorsun yoksa ASP ile mi? PHP kullanıyorsan takıldığın yerde yardım ederim :)
Başarılar dilerim ...
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı