Oculus Quest 2 128 GB onaylandı

SteamVR arayüzünde BRINK adında bir uygulama var. 12 farklı manzara veriyor içinde dolaştırıyor. Bu uygulamayı kullandığımda gri ekrana geçiyor bir türlü kullanamadım. Sizde aynı sorunlarla daha önce karşılaştınız mı?
Bende sorun olmadi, baya bir gezindim, sonra baska app'e gectim.
 
Oculus Quest 2 almayı düşünüyorum ama oyunlar çok pahalı olduğu için alternatif sitelerden yükleme düşüncem var lakin o sitelere erişim kapandı vs deniyor. Güncel bir bilgi bulamadım, sizin bilginiz var mı?

Ayrıca 1 ay sonra sıkılıp kenara koyulup unutulan bir ürün mü oldu sizin için yoksa aktif kullanıyor musunuz?
 
Daha oncesinden Oculus Rift kullaniyordum, kablolarin her tarafta dolasmasi, kablonun boyuna bagimli kalinmasi, beam station'larin hassas olmasi vs. beni bazen delirtiyordu. Zaten Rift'e de oglum el koydugundan dolayi bir suredir VR'a hasret yasiyordum :)

Ilk kurulumndan itibaren sorun cikarmayan, guzel bir cihaz oldugunu dusunutyorum. Fazla yere ihtiyacim oldugunu hissetmedim cunku airlik ile PC uzerinden kullaniyorum. Ayrica guardian'a yaklasinca dis tarafin kameralarla gorunmesi cok guzel bir ozellik. Ayrica uzerindeki kameralar sayesinde elinizi de kumanda olarak kullanabiliyorsunuz, bence super bir ozellik.

Son olarak, oglum denediginde goruntu kalitesinin Oculus Rift'ten cok daha kaliteli olmasi, kafaya rahat oturmasi v.s.

Bana gore tek eksigi, uzerinde fan olmamasi. Bugu oldugunda cikarip temizleyip geri takmak gerekiyor.

Su ana kadar Oculus ve Steam oyunlarini sorunsuz sekilde oynadim. Sidequest ile de VPN ve baska programlari (APK formatinda) sideload ile yukleyebildim. Baska sorulariniz varsa cevaplamaya calisirim.
Başkan 30 dolarlık referralı aldınmı herhangi birinden aldıysanda nasıl aldın almadıysanda yorumu boş verebilirsin
 

Geri
Yukarı