Referans Asus GTX 980 Tİ nasıldır ?

Megapat1994

Hectopat
Katılım
4 Haziran 2015
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hepinize iyi sosyaller arkadaşlar. 3 gün sonra gtx 980 ti asus referans modeli alacağım. Sizce özel soğutmalıdan farklı olarak ne sıkıntı yaşarım? Referans tasarım çok ısınma sorunu yaşar mı? Overclock yapılır mı? Fps farkı çok mu olur?

Not: Lütfen gamingi bekle demeyin hemen almam gerekiyor.
Not2: Telden yazdım hatam varsa affola.

Herkese teşekkürler.
 
MSI, Gigabyte ya da EVGA'nın kendi tasarımını Amazon'dan alabilirsin. Bir hafta içinde elinde olur. Türkiye fiyatından daha ucuza bile gelebilir.
 
Fiyat sınırını aşmadığınız ve gümrükten geçmesi yasak olan bir ürün getirmediğiniz sürece sıkıntı çıkmıyor. Arkadaşıma gtx 970 aldık oradan biliyorum.
 
Kart arızalı geldi. Aynı gün Amazon'a mesaj attık. Hemen en hızlı şekilde yollayın kargo parasını biz karşılayacağız ve yenisini yollayacağız dediler. Para iadesi istedik, yoksa bir haftaya kalmaz yeni kart elimizde olurdu. Şanssızlık olabiliyor ama müşteri memnuniyetini bu kadar önemseyen başka bir yer bulamazsın. :LOL:

1000 lira civarına gelmişti gümrük + kargo dahil.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı