Kitap okuma alışkanlığı

K4AN02

Centipat
Katılım
17 Kasım 2020
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Aslında kitap okuma alışkanlığım var ama son okuduğum seriyi bitirmeme 1 kitap varken alışkanlığımı kaybettim yaklaşık 3 gündür kitap okuyamıyorum. En son Ay Işığı Sokağı adında bir kitabım var 89 sayfa onu okuyayım dedim 10 sayfa zar zor okudum ama kendimi biraz olsun biliyorsam en kötü 3 güne bitirim (biraz yavaş okuyorum gözümde astikmat ve miyop olduğundan başımı kaldırınca başım dönebiliyor) ve bu konu hakkında araştırma yapana kadar 3 kitap bitirmiştim. Kitap okuyasım gelmiyor ama araştırma yapasım geliyor sanırım bu türden biraz sıkıldım ama diğer kitapları da okuyasım gelmiyor.
Ya şu edebiyat hocam olmasa... Dedim ki bu seriyi bitirene kadar başka kitap okumayayım (serinin adı Narnia Günlükleri) gitti Küçük Prens'ten proje verdi ya ben popüler kültür daha doğrusu artık bir klasik halini alan kitapları okuyamıyorum. Başlıyorum, sıkılıyorum, bırakıyorum. Sırf bu yüzden Harry Potter 4'e 6 defa falan başlayıp bitiremedim.
Bu arada kitap okumaya 2 yıl önce başlamış bir liseliyim o yüzden türlerin bir kısmı ile ilgili çok az bilgim var yer altı edebiyatı gibi sadece adını biliyorum. 😀
 
Evde tonla kitabım var, başlıyorum yarıya gelip bırakıyorum. Benim de böyle kötü huyum var nasıl yapacağım bilmiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı