LG G3 mü Galaxy S5 mi ?

Masgue2

Hectopat
Katılım
7 Aralık 2014
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaslar kararsız kaldım. Sizce s5 mi almayalım yoksa g3 mü almalıyım ? Bazı arkadaşlarım iPhone 5S almamı öneriyor. Sizce hangi telefonu almam daha iyi olur ki aldığım telefon beni 3 4 yıl kadar götürmesi lazım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence hiçbir Android telefon 3-4 sene götürmez. S5'in kenarları soyulacak. G3 ise 2k ekranından dolayı sorunlu. Yapısı dayanıklı bir telefon al. Yazılım kısmını ise Snapdragon işlemcili bir model alıp rom atarak çözebilirsin. Sony'nin Z serisi güzel.
 
Sen telefonda ne yapacaksın? Oyun mu, müzik mi, internet mi? Kamera performansı nasıl olmalı? İlk önce telefondan me istediğini yaz ona göre telefon önerelim. :D
 
ben cogunlukla messenger whatsapp gibi uygulamalar kullaniyorum yani kamerasininda kotu olmamasi lazim tabiki ya aslinda iphone 5s i daha cok istiyorum ama ekrani ufak geliyor bide sarji cabuk bitiyo diyorlar oyuzden kararsiz kaldim
 
Hmm yada iphone 5S alıp biraz kullanayım o aradada paramı biriktirir iphone 6 ya geçiş yaparım oda olabilir. Çünkü hiç iphone kullanmadım 5s ile başlasam daha iyi olur o arada da paramı biriktiririm.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı