500 TL Civarında Monitör Tavsiyesi

Vafla

Hectopat
Katılım
23 Temmuz 2015
Mesajlar
55
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Biyomedikal Mühendisi
Merhaba arkadaşlar. R9 380 ile kullanacağım bir monitör almak istiyorum. Monitör donanımından, özelliklerinden pek anlamıyorum. Genel, günlük kullanım için kullanacağım. Dizi,film,web gezintisi ön planda. Oyunda oynarım fakat fps oyunlara takıntım yok. Genelde mmorpg tercih ederim. Güncel kullanılan 3 panel varmış. Tn, va ve ips. Va panel hakkında hiç bir fikrim yok fakat tn paneli düşük tepki süresinden dolayı oyuncular için tercih ediyorlar. Buna karşı daha canlı ve geniş açılı ips panellere kafam yattı. Boyut olarak en az 21.5 inç düşünüyorum fakat bütçemi aşmayan güzel 23 veya 24 inç olursa onlardan yana tercih hakkımı kullanabilirim. Hdmi girişi mutlaka bukunmalı. Bütçem 500-550tl civarı. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Mobilden yazıyorum, yazım hatalarım için kusura bakmayın.
 
Alternatif olarak önerebileceğiniz model var mı? Vatandan kasayı toplatmayı düşünüyorum. Monitörüde oradan almak isterim fakat çok farklı bir durum oluşursa elden alabileceğim diğer firmalarada yönelebilirim. Vatana göz gezdirmeye gittim orada yüksek kontrans değerinden dolayı asus vs239hv yi tavsiye ettiler. ASUS 23" VS239HV GENİŞ EKRAN IPS-LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar Bu monitör hakkında ne düşünüyorsunuz. Arada 100tl gibi bir fark var sizin tavsiyenizle. Değmez derseniz fazladan 100tl vermeyeyim.
 
Benq çok öneriliyor fakat ben oyun ağırlıklı düşünmediğim için ips panel istiyorum. Ayrıca istanbul içi elden alışveriş yapabileceğim bir yer olmalı.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı