2. el sistem alırken nelere dikkat edilmeli?

Uzay

Hectopat
Katılım
30 Temmuz 2015
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar iyi sayılacak bir laptop sahibiyim. Fakat laptop ekran kartımdan dolayı bana zorluk çıkartıyor maalesef GT740m. Ben bu durumdan sıkıldığım için bir masaüstü bilgisayar toplamayı düşünüyorum ama daha fazla para vermek istemiyorum dolayısıyla 2. el bir kasa toplamayı düşünüyorum. Benim asıl sorum ise ekran kartları çok hassas olduğu için 2. el alırken ne tarz sorunlarla karşılaşa bilirim ya da 2. el kasa toplarken nelere dikkat etmeliyim ?(bütün parçalar 2. el olmak zorunda değil.) Tavsiyelerinizi bekliyorum iyi günler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiyem ikinci el alırken işlemci ram gibi zor bozulan parçaları alabilirsin fakat ekran kartı anakart gibi parçalar hassas parçalardır o yüzden garantisi olmayan parça almayınız.
 
İkinci el parça alırken Ram ve Ekran Kartı'nı rahatlıkla alabilirsin fakat İşlemci , Anakart , Hard Disk gibi bileşenlerde çok araştırmanız gerek.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı