Pentium M Laptop Upgrade

DiscLosure

Hectopat
Katılım
30 Ocak 2015
Mesajlar
39
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaslar, Fujitsu Siemens Amilo serisi eski Pentium M 2GB RAM'li bir laptop var. Degerlendirmek istiyorum, tarayıcıda video Face'de rahat takılsam bir de Metin2 oynasam yeterli. Makine uzun süredir kullanılmıyor, eskiden internette rahat dolasırdım fakat simdi video bile zor izleniyor fanlar vs. tertemiz acaba yeniden hayat verilebilir mi? XP yüklü cihazda. Yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılar..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 kur. Genel bakım yap. Sistem özelliklerinin hepsini yaz. Eski sisteme yatırım yapmanı tavsiye etmem. Gereksiz olur. Bu şekilde idare etmeye çalış. Yeni sistem için yatırım yapmak daha iyi olur.
 
8.1 eğer çipset WDDM desteklemiyorsa olmaz, yani 915 GM benzeri birşey kullanıyorsan 8.1 ekran kartı driverı kuramazsın, uydurdum kurdum dersen de senkronlaması vs. kötü oluyor, yaşlı kıza sadece linux mint cinnamon gider. Daha verimsiz olarak xp sp3 de kullanabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı