[Modifiye] Desk PC Ön hazırlık

@Silinen üye, şunu bozup öyle bir şey yapmamı mı istiyorsunuz?:

20141027_131901-1-jpg.30925
Kesinlikle hayır. :D
 
Yine döktürmüşsün @er36po Onun üstüne klavye koymaya kıyamam. Dış görünüş olarak çok iyi fakat hali hazırdaki kasanıza ufak modifikasyonlarla masaya gömebilir yan kapağı masa camı ile birleştirip yapabilirsiniz.
 
@RotRot, o şekilde hem kasa ziyan olur hem de istediğim Mod'u veremem.

Bu fotoğraflarla gerçek yapılışı çok daha harika olacaktır diye düşünüyorum.
 
Cam kapağın açılıp kapatılabilmesi için 2 taraftan mutfak dolaplarındaki ayaklardan olabilir. Adını hatırlayamadım bu hidrolik gibi görüntüsü olan.
Bu arada ekran kartlarını PCI girişlerini farklı yere alabildiğin uzatmalar var onlarla masanın başka tarafına alsan sanki daha iyi olur. Yani işlemci masanın sağında ekran kartları solunda. Ortada sogutma rezervuarları ve pompalar gibi.
Güç kaynağını masanın altında bir bölümde bırak. Kasalar daki gibi kauçuk deliklerden çıkartırsın.
Fan kontrolcünü de masanın cam kısmın da en sağ üst kısma montajla. Elinin yakınında olsun hemen mause nin üstünde.
Camın açılıp kapanması için de bu kasalarımızın ön fan filtresini açıp kapatıyoruz ya bastırınca acılıyor bastırınca kapanıyor. Eskiden televizyon sehpalarının alt kısmının dolaplarıda öyleydi cam kapaklar. Umarım anlatabilmişimdir. :D
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı