Fifa 15 UT Fitness sorunu

HolyKhal

Hectopat
Katılım
22 Nisan 2015
Mesajlar
64
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Ben Fifa 15 UT'de aşırı derecede Fitness sıkıntısı yaşıyorum. Oyuncularımın hepsi neredeyse her maç enerji barları yarıdan az bir şekilde maça çıkıyorlar ve haliyle yeniliyorum. Fifa 14 UT'de de aynı sıkıntılardan muzdariptim. Fitness kartları çok pahalı piyasada alınacak gibi değil. Siz nasıl bu sıkıntının üstesinden geliyorsunuz? Bi kaç taktik verebilir misiniz?

@son_goku Hocam bi bakabilirmisin
 
Fitness kartına coins bayılma zaten. 2 tane 11 kişilik kadro oluştur. İkişer veya üçer maç yaparak sırasıyla değiştir. Mesela benim 2 adet ilk 11'im şu şekilde:
GK: Courtois RB: Walker CB: Kompany CB: Koscielny LB: Moreno CDM: Matic LM: Hazard CAM: Toure RM: Walcott ST: Lukaku
GK: De Gea RB: Sagna CB: Mangala CB: Vertonghen LB: Luis CDM: Ramires LM: Schürrle CAM: Benteke RM: Willian ST: Falcao/Van Persie/ Costa
 
@son_goku Hocam aynı sorun sözleşmelerdede oluyor, sözleşmeler pahalı 1 oyuncunun bitmiyor nerdeyse bütün opyuncuların sözleşmeleri bitiyor, kolay nasıl coin kasarım yada satn birini tanıyormusunuz.
 
O sözleşme ve kondisyonun pahalı olmasının sebeplerinden biride bizim grup. Sözleşme, kondisyon ve bazı oyuncuları ucuza alıp pazarı yükseltip para kazanıyoruz. 20 bin altınım vardı, 4 günde 400 bin altın oldu ve kadro kurdum. Konu açıp para kazanma yöntemlerini resimli olarak anlatıcam, isterseniz etiketlerim. 4 günde yaptım ama bu kadrodan ötesi messi, ronaldo olduğundan ticareti bıraktım. 2 3 hafta uğraşıpta messi alacak halim yok. Bir üründen %150 kâr yapıyordum. Tabi piyasayı yükseltince ucuza üründe bulamadım.
Zamanla değişmekte gerekiyor.
 
Android. Şimdi resimleri yüklüyorum konuya, etiketlerim herkesi. Konunun denetimden geçmesi 30 dk civarı sürer.

Resim konusunda sıkıntı var, boyutlarını küçülttüm ama uzantı hatası veriyor onu çözmeye çalışıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı