Özgüven müzikleri işe yarar mı?

Maybach

Kilopat
Katılım
18 Ekim 2015
Mesajlar
2.095
Makaleler
2
Çözümler
3
Merhabalar, ben de aşırı özgüven eksikliği sorunu var, sosyal fobiklerden biriyim. Geçen dolaşırken alttaki müziği gördüm, yorumlara felan bakıp araştırdım, çoğu işe yarıyor diyor ve yorumlarda çoğu kişi dalga geçmiş ve bunların üzerine psikologlar da yorum yapmış. Bilinç altı mesajı vererek bilinçaltımızı düzeltiyormuş. Çoğu kişi de işe yaradı felan yazmış. Ben de 2 gündür uyguluyorum. Geceleri açıyorum müziği. Günde 6-7 saat dinlemek gerekiyormuş, o kadar vaktim olmadığı için gece açıyorum sabaha kadar çalıyor. Psikolog da öyle yazmış zaten, vakit olmadığından gece dinlenilebilirmiş. Ne diyorsunuz? Bilenler varsa yazabilir mi? Gerçekten işe yarıyor mu?
 
Valla hocam konu hakkında bilgim yok ama, kendine güvenini artırmak için müzik falan kesmez, sadece sana öyle gelir. Bak ben bu müziği dinlerken deliriyorum birilerini falan öldürüyorum ama bir şey olduğu yok yane. En güzeli her şeyi kabullenip kafana göre bir şeyler yapman olur. Ben genelde sıkıldığımda tanımadığım adamlara su fışkırtıp kavga çıkartıyorum, dayak yiyorum, kaçıyorum. Nereden kafana esti derseniz Tyler abi ödev verdi. Dayak ye demiyorum ama bırak olsun olacaklar, öyle çok kasmaya gerek yok. Daha temizi, sokağa çık, yürürken seslice müzik aç telefondan yanından birileri geçerken kısma. Şarkı sözlerini kendin tekrar etmeye çalış. Rahat ol burası Türkiye olsa bile kimse kimseyi iplemiyor. Biri bir şey derse sende bir şey dersin. Tabi ki bunlar benim fikrim. Psikolog değilim, yatırım tavsiyesi hiç değildir. Ama bir düşün yani. Seni hayata döndürecek olan şey 5 inçlik telefonunda çalan up uzun müzik değil yaptıkların olacaktır. Haydi selametle...:şipşak::şipşak::şipşak:
 
@Qwerty delisi farkındayım ve biliyorum ama olmuyor be hoca. :D Ben videoyu atmayı unutmuşum, şimdi atayım. Alttaki yorumlara dikkat et.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı