i7 2600 Sistemi Yenileme

Tamam. Bu kartı alabilirsiniz. NITRO soğutma teknolojisini kullanıyor.

Ben montaj yaptırırsınız diye Vatan veriyorum.

Herşey için teşekkürler hocam :) Sayende kafamdaki tüm sorulara yanıt buldum ve gönül rahatlığı ile tavsiye ettiğin psu ve ekran kartını alıp ilk defa adam akıllı bir sistemde technopat monitör yarışmasından kazandığım 23 inch full hd monitör ile beraber kendimi oyun dünyasına atacağım :) Uzun yıllar oldu adam akıllı oyun oynamayalı :) En çokta FIFA16 oyununu yağ gibi oynayacağıma seviniyorum ve ileriki serilerde ultra ayarlarda oynayabilme şansımda yüksek diye düşünüyorum :) İnan hocam monitörü kazanamasam şuanki monitörüm beş para etmediği için 200 tl civarında bir ekran kartı alıp idare edecektim ama güzel bir monitör kazanınca gaza geldim kredi kartı çıkardım ayda 130 lira taksitle 9 taksit yapıp sistem toplamaya giriştim, inşallah taksitleri ödemekte sıkıntı çekmemde kafam rahat olur :)
 
Vay. Şanslıymışsınız. Valla ben öyle kampanyalara üşengeçliğimden katılmıyorum. Şunu yap, bunu yap, şunu beğen. Sistem hayırlı olsun. Kıskandım valla. O kadar paramız yoktu A10 APU ile idare ediyoruz işte :)
 
Vay. Şanslıymışsınız. Valla ben öyle kampanyalara üşengeçliğimden katılmıyorum. Şunu yap, bunu yap, şunu beğen. Sistem hayırlı olsun. Kıskandım valla. O kadar paramız yoktu A10 APU ile idare ediyoruz işte :)
Teşekkür ederim hocam darısı başınıza inşallah :) Bende bu şansın gazıyla taksitle altına girdim diğer türlü bu yükün altına hayatta giremezdim zaten. Web ve grafik işlerinden birşeyler kazanıyorum diye ona güvendim :) Yarışmaya katılma serüvenimi de yazsam çok enteresandı gerçektende, bende hayatımda ilk defa böyle birşeye katıldım :)
Gecenin 4 u gibi uykumdan bir kötü rüya ile uyandım ve uykum gelmiyordu aldım elime telefonu o aralar monitör araştırıyordum dolayısı ile aklıma o geldi sahibinden programından monitörlere fln baktım ama düzgün birşeyler bulamadım ikinci el daha sonra facebookta dolanıyorum tam ekranı kapatıp uyumaya koyulacaktım technopat monitör yarışmasını gördüm şans eseri ve girip inceledim içime bir his doğdu katılırsam kazanırım gibisinden ve yarın ilk iş bir video çekmek olsun dedim kendime ve sabah oldu yattım. Defalarca kez video çektim ve en son doğaçlama yaptığım konuşmaları güzel yerlerinden tutup hepsinin ortası bir video hazırladım ve yarışmaya katıldım ve şükürler olsunki kazandım :) Sonrasında aynı gün ekran kartım yandı, dedim artık vakti geldi 5 sene oldu tek kuruş harcamayalı pc için, pamuk eller cebe bir kredi kartı çıkar ve taksitle ekran kartı ve psu al dedim kendine ve çok şükür herşey yolunda gitti ve bugün bu son aşamaya kadar vardım :)
 
Para kaynagi derken hocam ? :) Aldigim web tasarim islerini bitirip musteriye teslim ediyorum ve banka hesabima parayi yolluyor musteri :) 2 web tasarim isinden ekran kartinin parasini hic taksite bulasmadanda cikaririm aslinda ama sinav haftasi vs vakit bulamiyordun kafam bi rahatlasin sirf bilgisayar parcalarinin parasi icin is kovalayacagim :)
 
Ben gelene kadar konu bitmiş :D Arkadaşın da dediği gibi 500 Watt güç kaynağı yeterli olacaktır. +80 Bronze olanlar da elektrik faturasına yansıyacak olan miktarı oldukça düşürüyor. İleride sisteminizi değiştirmek istediğinizde yine aynı güç kaynağını kullanabilirsiniz. Ortalama bir işlemci ve ekran kartını çok rahat bir şekilde şu anda bile çalıştırırken ileride güç kullanımı daha düşük ürünlerin de çıkmasıyla hayli hayli işinizi görür. Hayırlı olsun.
 
Teşekkür ederim hocam :) Şansızlık tam sepeti onayladım baktım hata aldım, meğerse taksit yapılabilmesi için kartta yine tam ürün fiyatı bulunması gerekiyormuş, ekran kartı ile psu 1.170 tl tuttu kartın limiti ise 500 tl kaldım ortada. Tek çare bir şekilde 550 tl bulup kartın limitinin üzerine koymam lazım, hali hazırda 130 tl kartta var + 500 limit ve 550 de ben eklersem anca alabileceğim. 550 tl bulana kadar havada kaldı :(
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı