Ülkemizin Güç Zehirlenmesi

Kardeş Rusya bizden ne kadar para çıkartıyor? Bir gaz veriyorlar tüm ülkeye gidiyor. Hiç ilişkiyi bozabilir mi bu kadar para kazanıyorken. Gelsinler felan diyenler gördüm. Güldüm abi :) Adamların 8000 tane nükleer füzesi var. Nükleer atmasalar bile gerçekten SU-24'den güçlü uçakları var. Adamlar insansız hava aracıyla bile vurabilir. Arkadaşın dediği gibi Rusya bizden ekonomik kazancını çıkartıyor biz de ondan önemli ihtiyaçlarımızı. Böyle düşününce kimse kimseyi vurmak düşüncesinde değil.
 
Tüm dünya'da putin'e terorist diyor. Ukrayna'ya girmedi mi :D Rusya'nın nasıl olduğu belli. Hitler gibi faşistler.
 
3-5 yıla kalmaz Amerika bunları döver yine Rusya'da devrim olur. Alışkınlar zaten devrimlere, ihtilallere. Her zamanki gibi bizde öyle bakarız ve sonra deriz ki Putin bize yamuk yaptı, haddini bildirdik.
 
Allahını seviyorsan, şu an ne için ''Ya istiklal, ya ölüm.'' gibi büyük bir söz kullanacağız ? Hala Kurtuluş Savaşı diyorsunuz. 95-100 yıl önce, her yeri işgal edilmiş, halkına zulüm edilen bir milletin göstereceği direnç, özgür olma arzusu ile kazanıldı o savaş. Osmanlı o dönemde işgal edilmeseydi halkın ortada kaybettiği bir şey olmayacak, yani bu kadar büyük bir direnç ile Kurtuluş Savaşı olmayacaktı. O zamanla bu zamanı karşılaştırmak mantıksızlıktır. Size sormak isterim. Şu an, saçma sapan bir nedenden savaş çıksa (Nedenini dahi bilmediğiniz.) uğruna koşa koşa savaşır mısınız ? Hayır dimi. Olay bu.

Ve lütfen savaş, savaş demeyelim. Bu dönemde baktığımızda Rusya bazı konularda, durumlarda bize, biz de onlara bağımlıyız. Böyle restleşmelere tarih sahnesinde çok rastladım. Böyle şeylerin hepsi savaş alameti değil.
Eğer iyi yorumluyorsan olayları neyin nereden geldiğini görürsün. Biz savaş çıkacak demiyoruz ki ilk cümlemde savaş mermi ile olmaz dedim. Ancak bu Rus hayranlığı da hayırdır dedirtmiyor değil.
 
Eğer iyi yorumluyorsan olayları neyin nereden geldiğini görürsün. Biz savaş çıkacak demiyoruz ki ilk cümlemde savaş mermi ile olmaz dedim. Ancak bu Rus hayranlığı da hayırdır dedirtmiyor değil.

Rus hayranı değilim çok şükür. Benim dediklerim çok basit. Anlaması da bir o kadar basit. Ben senin Kurtuluş Savaşını örnek göstererek yaptığın yanlışa çok da güzel ve mantıklı bir cevap getirdim. Ben gerçeği savundum diye de beni Rus hayranı ilan edeceksen edebilirsin. Sana kalmış. Osmanlı da I. Dünya Savaşı öncesinde de "Biz Türkleriz, yedi düveli dize getirdik. Bunları da yeneriz" diyen çok yönetici ve komutana sahipti. Suriye Cephesinde Alman general saldıralım derken, Mustafa Kemal de kazanamayız, bizden iyi durumdalar. Savunmaya geçmeliyiz demişti. O da sallayabilirdi diğer komutanlar gibi çok rahat. Gerçekleri görebilmek de önemli bir meziyet.
 
"NATO bize bağmiyiir" -_-
Savaşı bırakın da bu durum gerçekten çok gülünç. kuzey kore başkanı Suriye' yi bombalarsak bizi atom bombası ile yeryüzünden sileceğini söyledi(yavaş gel yerleş yaş). Çeçenistan da tehdit ediyor. Türkiye' ye koymaya gelenlere sıraya geç diyorum.
-Işid, Suriye, PKK vs.
- Rusya
- Kuzey kore
- Çeçenistan

Ha birde Rusya nın Tayyibe yaptığı şu video var -,-
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı