Güneş Panelinin Akımını Artırmak

Video çek de. Çekeyim. Yeter ki tespit edelim şu sorunu. Geceleri yatağa yattığımda 1 saat bu sorunun nerden kaynaklandığını bulmaya çalışıyorum.
 
Ben orada olsaydım çözerdim de işte aklıma gelen tüm nedenleri söyledim. Yani sorunumuz şu powerbank akım çekiyor ancak dolmuyor ve telefonu da doldurmuyor. Şimdi o çektiği akım nereye gidiyor diye düşünüyorum.
 
Şarj etmek için çıkışa dişi usb kablosu bağlamıştım. Dişi usb kablosuna da Powerbank' ın şarj kablosunu takıp, öyle şarj ediyorum. Bu sıkıntı yaratır mı sizce?
 
Aynen öyle.

Bu 18650 Li-İon bataryaları paralel bağlasak, bataryanın kapasitesini artırmış oluruz değil mi? Yani 2600mAh ise, 2x2600= 5200mAh.

Eğer öyleyse ben bu elimdeki uyduruk bataryanın aynısından 2 tane daha alıp, birbirine paralel bağlayıp, üstündeki devreyi de bunlara aktarırsam panel düzgünce şarj edebilir mi acaba?
 
Sizin diyot taktiğinizi yapınca şarj etme kabiliyeti artmıştı. Fakat yine de 1.2A' nın gücünü veremediği aşikar. Acaba her panele 2 diyot koysak daha mı iyi olur? Belki bazı diyotlar akımı sızdırabiliyordur. Sizce?
 

Geri
Yukarı