Online Oyuna Girdikten 5 Dakika Sonra İnternet Kopuyor?

theckar

Kilopat
Katılım
4 Ağustos 2014
Mesajlar
177
Çözümler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar baştan söyleyeyim interneti 3 ayrı kişi kullanıyoruz. Modem alt komşuda. Önceden de internetim hep sorunluydu fakat 2-3 saatte, bazen hiç, bazen günde 3-4 kere gidiyordu.

Fakat şimdi normal kullanımda, yani sosyal medya youtube vb. çok nadir internet giderken, gitse de 5 saniye sonra geliyor. Online oyuna girdikten 5 dakika sonra birden lag olamaya başlıyor ve internet gidiyor. Ardından 1 dakika sonra tekrar geliyor.

İnternette çok araştırdım fakat kimse çözmüş değil. Sorun benim bilgisayarımda değil başka bilgisayarda da aynı sorunu yaşadım. Speed test sonucu 63 ping- 6.34DS- 0.64US. İnternete benden başka bağlanan kişilerin kablolarını çıkarıp tekrar denedim sonuç aynı.
 
Son düzenleme:
Bu banada oldu. Modemi benim telefonum, babamın telefonu, ablamın telefonu, benim bilgisayarım, babamın bilgisayarı ve ablamın bilgisayarı çalıştırırken yaklaşık 4 yıl beni idare etmişti. Bu yük altında kaldıktan sonra bozuldu ve bende yenisi aldım. Sendede olabilir diye düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı